Ga rechtstreeks naar inhoud

Opplev Svolvær

Thon Hotel Lofoten ligger idyllisk til på havnen i Svolvær, midt i hjertet av Lofoten. Du kan gå tørrskodd fra hurtigruten til hotellet, og det er gangavstand til alle attraksjonene i Svolvær.

 
 
 
 

Kajakkpadling

Et par minutters spasertur fra hotellet, kan du bli med på en uforglemmelig padletur. Fra vannet får du virkelig sett all den flotte naturen Lofoten har å by på.

Ribsafari

Er du glad i litt fart og spenning, bør du ta en tur ut med rib. Se den majestetiske Trollfjorden, hvalfangerøya Skrova og de mange kritthvite strendene i området. Turen tar omtrent 2 timer, her er også gode sjanser for å få sett havørn på nært hold.

Fisketur

Fiske er en viktig del av historien i Lofoten og et absolutt must å få med seg dersom du er i Svolvær. Bli med på organisert tur med en ekte fiskeskøyte hvor vi kan garantere bra fangst.

Fjelltur

Gå opp og på verdens tak og nyt en 360-graders utsikt over Loften fra en av de mange fjelltoppene i området. Våre ansatte på hotellet tipser deg gjerne om fjellturer som passer ditt ferdighetsnivå, enten du vil på en rolig spasertur eller om du vil klarte og hoppe mellom hornene på Svolværgeita.

Les mer om aktiviteter i Lofoten på vår samarbeidspartner XXLofoten sine nettsider.

Husk! Det er ikke vanskelig å komme seg til Svolvær. Widerøe flyr direkte fra Oslo flere ganger i uken.

Se også informasjon på Lofotens offisielle reiseportal.