Kvinne som fyller kaffe fra en kaffemaskin, mens hun holder mat i en serviett i den andre hånden. Kvinnen befinner seg i et pauseområde på et konferansehotell.

Maten konferansegjestene elsker

Vi vet at god mat til hvert måltid er en stor del av oppskriften på en vellykket konferanse. Derfor har Thon Hotels laget velsmakende menyer med vekt på hjemmelaget, økologisk og kortreist mat.

Prisvinnende frokost til tidlige møter

Å samle kollegaer rundt frokostbordet har blitt populært, og vår bugnende frokost er noe gjestene våre verdsetter. Her senkes skuldrene, og man kan spise godt og sosialisere før man går i gang med dagens møteprogram. 

På Thon Hotels frokostbuffet finner du blant annet hjemmelaget pålegg, nybakt brød, grillet bacon, egg, småkaker, frukt-smoothies og mye, mye mer. Gled dere til en god start på dagen som setter en høy standard for dagens videre løp. 

Pausemat under konferansen

Småsulten sniker seg inn på de fleste i løpet av en lang konferansedag. Konferansedeltakere kan derfor se frem til både sunt og søtt i pauser.

For å holde energien på topp står scones, oppskåret frukt, nøtteblandinger, smoothies, yoghurt og muffins klare i pauser for konferansegjester. Kaffe, te og mineralvann vil selvsagt være tilgjengelig, og det til en hver tid!

Bildekarusell
Forfriskninger, grønnsaker og te på pausebuffet
Sjokoladefontene
Sjømat
Kake på pausebuffet
Kokk prepper grønnsaker på lunsjbuffet
Makroner, muffins, brownies og smoothies på pausebuffet

Smakfull lunsj

Thon Hotels har lenge hatt fokus på lokal og hjemmelaget mat. Til lunsj vil du få servert tallerken med dagens hovedrett. Vi har også en bugnende dessertbuffet med forskjellige porsjonsdesserter.

- Etter en lang fagdag, så er lunsjen et stort høydepunkt, sier mat- og drikkeansvarlig ved Thon Hotels, Arne Marius Berg. 

Velsmakende middag

Middagen er ofte dagens sosiale høydepunkt når man er på kurs, kickoff eller konferanse. Vi tilbyr både á la carte, buffet og spesialtilpassede menyer for våre gjester.

– Hotellene våre tilrettelegger middager etter konferansegjestenes behov og vi gjør lokale tilpasninger.

Kautokeino kan man for eksempel få servert reinsdyrkjøtt, og i Lofoten kan man få servert fersk fisk som kommer rett fra brygga utenfor.

- Vi setter et lokalt preg på menyene basert på sesong, og selvsagt også hva gjestene våres ønsker, avslutter Arne Marius Berg.

Populære konferansehoteller

Bedrijfsovereenkomst

Voor de aanmelding vul alstublieft de bedrijfsnaam en de bedrijfscode in.

Voer de bedrijfsnaam in.
Voer het afspraaknummer in.