Den perfekte Oslo-ferien for kjærester

Er det lenge siden du og kjæresten var på en ordentlig date? Eller kanskje dere vil feire en spesiell anledning? Her er tipsene til hvordan en tur til Oslo kan vekke gnisten.

Kjærestepar i Botanisk Hage i Oslo

Unn dere en romantisk storbyferie

Mange kjenner seg kanskje igjen i hverdagen som tar over, med jobb, barn, stress og alt som hører med. Da er det viktig å skape balanse for å få tilbake hvilepulsen, men også for å pleie forholdet.

– Frihetsfølelse er typisk for mange par som kommer på besøk til oss. De har endelig fått barnepass, og skal nyte noen dager sammen. De skal kose seg, og stemningen er ofte ekstra flørtete, forteller Marius Lilleng, gjesteansvarlig hos Thon Hotel Opera.

Hotellet har fått navnet sitt på grunn av den nære beliggenheten til operahuset. Det setter grunnlaget for et nydelig opphold i Oslo by, med det meste av severdigheter, restauranter og barer i umiddelbar nærhet.

ET STEINKAST UNNA OPERAEN: Thon Hotel Opera ligger rett ved fjorden og operaen. Nyt en stemningsfull utsikt over byen fra hotellet på kveldstid.

En hyggelig aktivitet når solen skinner er blant annet å benytte seg av Havnepromenaden, en tursti som strekker seg helt fra Sørenga til Frognerkilen. Langs stien finner du blant annet en aktivitet som har blitt svært populær den siste tiden, nemlig de flytende badstubåtene og - bryggene rundt Sørenga. Her kan du nyte den revitaliserende kombinasjonen av dampende sauna og forfriskende fjordbad hele året.

Dersom du er glad i utsikt anbefaler vi å se hele Oslo by fra et fugleperspektiv ved å besøke enten Grefsenkollen, Ekebergparken eller Vettakollen i vårsola.

HAVNEPROMENADEN:
HAVNEPROMENADEN: 9 kilometer med en kombinasjon av nydelig utsikt, frisk sjøluft og en rekke severdigheter. Se etter de oransje fyrtårnene som viser vei og har nyttig informasjon om stedene dere går forbi. Foto: VisitOSLO/Didrick Stenersen

Bruk tiden til gode måltider

Det er noe unikt ved å bruke lang tid på et måltid, nyte smakene og kose seg ekstra med den man er med. Da er det praktisk med en fullverdig frokost, men også en hotellbar som tilbyr kulinariske smaker og god drikke.

Eufemia er et fint sted å starte en date-night, med et godt utvalg av «nibbles» – tapas-inspirerte retter, forteller Lilleng.

Et ektepar som spiser middag i Eufemia Bar
EUFEMIA BAR: Baren ligger på gateplan ut mot Dronning Eufemias gate. Her serverer vi små nibbles, burgere og biff. I baren har vi spesialisert oss på gin & tonic, men vi serverer også gode viner og har et godt utvalg av øl. I tillegg til en omfattende meny, serverer vi også små desserter.

 

Det er også utallige nydelige matopplevelser i nærområdet, og Thon Hotels sine ansatte kommer gjerne med restauranttips om dere er rådville.

– Spør oss om hva som helst! Vi sender for eksempel også gjerne opp blomster og forfriskninger til rommet om dere ønsker det, avslutter han.

Her får du våre beste tips til restauranter, barer, kafeer, utesteder og aktiviteter i Oslo

Et av landets mest romantiske hotell

Hva om vi frister med Oslos beste frokost til klokken 12? Eller utsjekk på søndag så sent som klokken 18? Det er ikke rart at både Oslofolk og tilreisende besøker Thon Hotel Rosenkrantz.

Hotellet omtales som et av landets mest romantiske hotell, og ligger i et stille og rolig, men fortsatt svært sentralt område av sentrum.

Senk skuldrene i en behagelig atmosfære

Rommene er designet med tanke på komfort og smarte løsninger, og de fleste gjestene er enten par eller forretningsreisende, som bidrar til den unike og rolige atmosfæren.

Rosenkrantz Oslo - dobbeltrom
FARGERIKT DESIGNHOTELL: Den høye kvaliteten på tekstiler og møbler er med på å gi hotellet et moderne og eksklusivt preg.

På hotellet finner du også Oslos beste frokost. På Rosenkrantz er nemlig ingenting overlatt til tilfeldighetene, og gjesteopplevelsen er designet rundt elementer som lyd, lys, lukt og smak.

– Det er en tanke bak alt. Små ting du ikke tenker over som gjest, men som vi er svært bevisste på. Den lune flyten skal matche stemningen til gjestene våre, forteller Guest Relations Manager, Synnøve Førde.

Paleo frokost
FORFRISKENDE FROKOST: På Thon Hotel Rosenkrantz får du servert fersk frukt og smoothie.

Sentral beliggenhet

Hotellet ligger også i nærheten til noen av Oslos mest populære områder, som Aker brygge og Youngstorget. Der finnes det et stort utvalg av restauranter, barer og kaféer, men også shopping og andre severdigheter.

Med flere teater- og konsertarenaer i området blir mulighetene for romantiske opplevelser uendelige.

Et hotell for spesielle anledninger

Vil du invitere med partneren din for å feire et jubileum? Eller er det en annen anledning som markerer deres forhold? Som gjester kan dere forvente det lille ekstra fra Thon Hotel Rosenkrantz sine ansatte.

– Vår styrke er at vi er genuint opptatt av å gjøre en forskjell, og vi er et mindre hotell med fokus på en mer personlig service. Så fort vi får nyss om en bryllupsdag eller en annen begivenhet er vi flinke til å bruke det. Da kan man komme til en hilsen på rommet, eller en liten oppmerksomhet under et av måltidene, forteller Førde.

Kombinasjonen av beliggenhet, matopplevelser, komfort og personlig service gjør Rosenkrantz til et hotell hvor kjærester kan legge alt til side, og kun fokusere på hverandre.

BESTILL DITT NESTE OPPHOLD

Frokost er alltid inkludert på alle våre norske hoteller!

Se alle våre hoteller

Gerelateerde inhoud

Overeenkomstcode

Voor de aanmelding vul alstublieft de bedrijfsnaam en de bedrijfscode in.

Voer de bedrijfsnaam in.
Voer het afspraaknummer in.