Ga rechtstreeks naar inhoud

Fjord Oslo Lysfestival

Vi har inngått et samarbeid med Fjord Oslo Lysfestival for å gi våre gjester og Oslos befolkning minnerike opplevelser. Sammen er vi  med på å lyse opp Oslo i høstmørket.

Dette er Fjord Oslo Lysfestival

Fjord Oslo inviterer til en sosial, sterk og inkluderende opplevelse av kunst og lys. Kunstfestivalen er gratis og åpen for alle.

I løpet av tre kvelder flyttes kunst ut i gatene, hvor noen av verdens mest anerkjente lyskunstnere vil forvandle byens gater til en storslått lysutstilling.

Dato og sted

1-3 november 2019

Aker Brygge
Rådhusplassen
Akershusstranda

Alle installasjonene vises kontinuerlig fra kl. 18.00 - 23.00 alle festivaldagene.

Fjord Oslo Lysfestival

«Ved å legge festivalen til havnepromenaden, fremhever vi Oslos unike kombinasjon av en moderne by og evig natur. Vi fremmer Oslo som en levende, innbydende og moderne kunsthovedstad.»"Anastasia og Frank Isachsen, grunnleggere av Fjord Oslo

Årets tema: Re-tur

I år feires naturen, og intensjonen er å skape større bevissthet omkring miljøet vårt. Fjord Oslo presenterer den første utgaven av kunstverk, som på en abstrakt, poetisk og engasjerende måte diskuterer miljø, natur og vår plass i denne verden. Programmet inspirerer oss til å undres, reflektere og bli forelsket i vår verden igjen.

Bestill ditt opphold

Sammen med Fjord Oslo Lysfestival setter vi farge på høstmørket