Ga rechtstreeks naar inhoud

Thon Hotels

Koks in actie bij Brasserie Paleo

Korting op geselecteerde restaurants en bars in Oslo

De korting geldt voor Brasserie Paleo, The Scotsman, Håndverkerstuene, Den Gamle Major en Scala Restaurant.

Bezoek tijdens uw verblijf een van onze unieke locaties. Wij bieden alles van gastropubs, sfeervolle pianobars, bierdiners, tex-mex, shuffleboard en nog veel meer.

Het enige wat u hoeft te doen, is uw lidmaatschapskaart tonen of verwijzen naar uw ledenprofiel. Daarna kunt u lekker achteroverleunen en plezier maken.

De restaurants

Voorwaarden

  • De korting is niet geldig op alcohol
  • De korting is geldig voor maximaal 6 personen
Kokker på Brasserie Paleo
1 / 5

Brasserie Paleo benytter kortreiste produkter, sesonggrønnsaker og økologisk produsert mat. Maten er moderne presentert, men inspirert av en tid da alt var naturlig og ubehandlet.

Interiør på Gamle Major
2 / 5

På Den Gamle Major er maten inspirert av tradisjonell norsk husmannskost, tilberedt på engelsk/fransk måte. Stilen er rustikk, med fokus på mye smaker. Rettene er enkle, og baseres på norske/skandinaviske råvarer.

Interiør på Håndverkerstuene
3 / 5

Håndverkerstuene kan skilte med Norges største utvalgt av nordiske øl og har et bredt utvalg av Nordens akevitter. Maten er kortreist og folkelig, og med øl som en selvskreven ingrediens, blir det både velsmakende og kreativt.

Dekket bord på Scala Restaurant
4 / 5

Scala Restaurant ligger på Thon Hotel Opera med utsikt mot Bjørvika og Operaen. Maten er inspirert av det nordiske kjøkkenet, og her serveres alltid de beste råvarene for sesongen.

Interiør på Scotsman
5 / 5

Scotsman fokuserer på god, tradisjonsrik pubmat og har et spennende utvalg av fatøl og ale. Her kan du se på sport, spille shuffleboard, høre live musikk, danse eller bare ta en fredagspils med gode venner eller kolleger.