Ting å gjøre på Gardermoen

Ta en flytur i Skandinavias største vindtunnel, eller bli med på Mesternes mester og andre morsomme aktiviteter og opplevelser når du er på Gardermoen.

To personenr i en vindtunnelen på Modern Activity Center

Gardermoen, kjent for sin store internasjonale flyplass, er mye mer enn et knutepunkt for reisende. Destinasjonen ligger kun en kort togtur fra Oslo, og byr på en rekke spennende aktiviteter og opplevelser for både lokale og besøkende. Enten du har et lengre opphold, eller bare ønsker å utforske området, har Gardermoen noe for enhver smak.

Besøk Gardermoen og oppdag alt det spennende destinasjonen har å by på.

Modern Activity Center 

Modern Activity Center kan dere få en spennende og actionfylt dag, helt utenom det vanlige. Her ligger nemlig Skandinavias største vindtunnel, der du kan sveve i en vindhastighet på opptil 300 kilometer i timen. 

Senteret har også en egen VR-park, med et bredt spekter av spill og opplevelser. Du kan blant annet teste VR-gokart eller skyte ondsinnede drager mens du snurrer 360 grader rundt i simulatoren.

Du kan også utfordre deg selv og kollegene dine i AG-klatreveggen – en interaktiv vegg med sensorer, kameraer og projektorer. 

Senteret har kafé og bar i samme lokale, slik at dere kan ta noen pauser underveis.

Mesternes mester

Bli med på en helt ny for form for teambuilding i Merkes sin versjon av Mesternes mester. Merkes tilpasser øvelsene og antall øvelser for dere, og lager en fin kombinasjon som passer for alle. Mens noen øvelser er fysisk krevende, krever andre at dere bruker hodet, tester balansen eller kanskje bare har full kontroll på armene. Som lag kan dere konkurrere mot andre kolleger eller andre avdelinger. Alternativt kan dere konkurrere en mot en internt i laget. 

Innendørs golfsenter

Hos Champion Indoor Golf på Gardermoen kan du spille golf selv om det er snø ute. Her finner du 8 golfsimulatorer med store projektorer, og hundrevis av baner å velge mellom. Dette er stedet for både for deg som er nybegynner, og for deg som er en erfaren golfer som ønsker å terpe på ferdighetene. Ønsker du profesjonell input, kan du bestille time med en av våre golfinstruktører.

Ta med deg vennegjengen, kollegaene eller familien for en golfrunde du ikke har opplevd maken til tidligere.

Brasserie Bassit

Len deg tilbake og unn deg en matopplevelse med det lille ekstra etter en lang konferansedag. Thon Hotel Oslo Airport sin restaurant, Brasserie Bassit, har fokus på sesongens grønnsaker og økologiske kvalitetsprodukter fra Norge. Her kan du nyte deilige for- og hovedretter, eller hva med en italiensk pizza med norsk vri?

Pause i naturen

Området rundt Gardermoen byr på flotte naturopplevelser og friluftsliv. Dra til Nordbytjernet for en avslappende dag ved vannet, eller utforsk de mange turstiene i Romeriksåsene som ligger kun en kort kjøretur unna. 

Ravinedalen

Ravinedalen er en skjult perle like ved Gardermoen. Her har landskapet formet seg av naturlige erosjonsprosesser over tusenvis av år. Resultatet er en imponerende dal med bratte skrenter og frodig vegetasjon. Her kan du gå turer på stier som slynger seg gjennom det dramatiske terrenget, og nyte roen i en naturskjønn omgivelse.

Raknehaugen

Raknehaugen er en av Nord-Europas største gravhauger, og ligger en kort kjøretur fra Gardermoen. Dette historiske stedet byr på spennende historie og naturskjønne omgivelser. Ta en spasertur rundt området og nyt den rolige atmosfæren mens du lærer om Norges gamle historie.

Aftalekode

Dette giver dig adgang til aftalepriser, der er tilgængelige.

Indtast venligst firmanavn.
Indtast venligst aftalenummer.