Oslos sentrale konserthoteller

Skal du på konsert, show eller teater i Oslo? Da har Thon Hotels 16 ulike hoteller du kan velge mellom.

Businessrom på Thon Hotel Spectrum

De mest sentrale ligger rett i nærheten av Oslo Spektrum, Rockefeller, Sentrum Scene, Oslo Konserthus, Folketeateret, Den Norske Opera og Ballett, Det Norske Teater, Ullevaal Stadion, Latter og Chat Noir.

Enten du skal på konsert, festival, show eller teater, så har Thon Hotels et rikt utvalg av hoteller i Oslo. Her er en liste over de mest sentrale i Oslo.

Thon Hotel Spectrum

Thon Hotel Spectrum ligger i Brugata – rett ved Oslo Spektrum. Her er 187 nyoppussede rom og businessrom, og det moderne hotellet ligger sentralt i forhold til kollektiv transport med både tog, buss, t-bane og trikk. Hotellet ligger også i gåavstand til Tøyenparken hvor Øyafestivalen arrangeres om sommeren.

Bestill rom på Thon Hotel Spectrum

Thon Hotel Terminus

Nyoppussede Thon Hotel Terminus er et sjarmerende hotell som ligger rett bak Oslo Spektrum. Herfra er det også kort avstand til Sentrum Scene, Folketeateret og Oslo City. Hotellet serverer kveldsmat til hotellets gjester og måltidet er inkludert i prisen. Thon Hotel Terminus har også et moderne treningsrom og en fargerik lounge hvor gjester kan slappe av.

Bestill rom på Thon Hotel Terminus

Thon Hotel Opera

Elegante Thon Hotel Opera ligger mellom Operaen i Oslo og togstasjonen Oslo S. Hotellet har 480 rom og suiter, treningsrom, restaurant, bar og en stor lobby. Dette er et perfekt sted å bo dersom du skal i Den Norske Opera eller på konsert i Oslo sentrum.

Bestill rom på Thon Hotel Opera

Thon Hotel Astoria

Thon Hotel Astoria er et av våre rimeligere hotell som ligger i Dronningensgate – rett ved Karl Johan. Hotellet har 180 rom og ligger nærme kollektivtransport.

Thon Hotel Oslo Panorama

I et litt roligere område av Oslo ligger Thon Hotel Oslo Panorama som har 118 rom og suiter. Suitene i øverste etasje har takterrasser med en fantastisk utsikt over Oslo. Hotellet ligger i Rådhusgaten, og i ti minutters gange fra Oslo Spektrum.

Thon Hotel Vika Atrium

Thon Hotel Vika Atrium ligger i kort avstand fra Oslo Konserthus, Latter og Aker Brygge. Hotellet har 103 flotte gjesterom, treningsrom og ligger sentralt i forhold til kollektiv transport. Fra hotellet er det kort å gå til Tjuvholmen, Slottet og Nationaltheatret. Det er enkelt å ta buss fra hotellet til Lysaker hvor Telenor Arena ligger.

Thon Hotel Rosenkrantz Oslo

Det moderne businesshotellet Thon Hotel Rosenkrantz Oslo er et perfekt valg enten du skal på konsert, teater eller show. Hotellet har treningsrom, lounge og serverer kveldsmat som er inkludert i prisen. Hotellet er også berømt for sin bugnende frokostbuffet, og kom på 2. plass i kåringen av Norges beste hotellfrokost i 2016. Hotellet ligger like ved Det Norske Teateret og i kort avstand fra Nationaltheatret og Chat Noir.

Hotel Bristol

Ærverdige Hotel Bristol er et elegant førsteklasses hotell med flere barer og restauranter og 251 smakfulle rom og suiter. Unn deg litt luksus på hotellet som ligger like ved Det Norske Teatret og i kort avstand fra både Nationaltheatret og Chat Noir.

Thon Hotel Slottsparken

Rett ved siden av Slottet ligger Thon Hotel Slottsparken som har både hotellrom, suiter og leiligheter. Her finnes også treningsrom og badstue, hotellet ligger i kort avstand fra Det Norske Teateret, Nationaltheatret og Chat Noir.

Thon Hotel Cecil

Thon Hotel Cecil ligger rett ved Stortinget og har et sentralt utgangspunkt uansett hvor du skal i Oslo. Hotellet har 111 rom og businessrom, og det er kort avstand til både kollektiv transport og Karl Johan.

Thon Hotel Munch

Thon Hotel Munch er et hyggelig hotell midt i Oslo sentrum. Hotellet ligger i den rolige sidegaten Munchs gate og herfra kan du gå til konserthus, teater, kino og handlegater. Hotellet har 180 rom og superiorrom. Oslo Spektrum ligger i 15 minutters gange fra Thon Hotel Munch og Nationaltheatret ligger 10 minutter å gå fra hotellet.

Thon Hotel Ullevaal Stadion

Skal du på fotballkamp i Oslo, så har Thon Hotel Ullevaal Stadion en fantastisk beliggenhet. Hotellet er direkte tilknyttet Ullevaal Stadion og har 144 rom og businessrom. Det er både restaurant og bar på hotellet og det er enkelt å komme seg til hotellet med bil fra Ring 3 eller med T-bane eller buss. Ullevaal Stadion arrangerer også konserter.

Thon Hotel Gyldenløve

På Majorstua ligger Thon Hotel Gyldenløve midt i Bogstadveien. I tillegg til beliggenheten midt i en av Oslos mest berømte handlegater, så er det kort vei til Frognerparken hvor Norwegian Wood arrangeres.

Thon Hotel Storo

Nyåpnede Thon Hotel Storo ligger i Nydalen- og Storo-området, som kun tar 15 minutter fra sentrum med t-banen. Hotellet har 322 romslige og komfortable rom og suiter. I Nydalen ligger Riksteateret, kjent som hele Norges teater. Med teaterstykker som passer for både voksne og barn, kan du oppleve alt fra de store klassikerne til den nye samfunnsdramatikken. 

Thon Hotel Linne

Thon Hotel Linne ligger litt utenfor sentrum, men er nær både Bjerke Travbane og Valle Hovin. Hotellet har 294 rom, restaurant, bar, gratis parkering og ladestasjon for elbil. 

Les også

Sonderpreis

Um sich anzumelden geben Sie bitte den Firmennamen und den Firmencode ein.

Bitte geben Sie den Namen des Unternehmens ein.
Bitte geben Sie Ihre Vertragsnummer ein.