7 ting du kan gjøre inne på hotellet

Vi gir deg våre beste tips til hvordan du kan nyte en hel dag uten planer – uten å gå ut av døra.

Standard room double på Thon Hotel Europa

De gangene vi bor på hotell er det som oftest i forbindelse med at vi skal noe, og ofte betyr det at vi får tilbrakt skuffende lite tid på hotellrommet. Det til tross for at noe av det beste med et hotellbesøk er å kjenne på luksusen av at alle pliktene hjemme er ut av syne – og nyte en oppredd seng og et skinnende rent bad til fri disposisjon.

Derfor mener vi at det å sjekke inn på hotell er en vel så god idé de dagene du ikke skal noe som helst. Du trenger ikke engang å reise langt! En natt på et hotell i hjembyen eller i nærheten av arbeidsplassen gir deg et kjærkomment avbrekk fra hverdagen.

Det skorter ikke på avslappende aktiviteter du kan ta deg til innenfor hotellrommets fire vegger. Her er sju av dem:

1. Se en hel serie fra senga

Når tok du deg sist tid til å se en hel sesong av en serie i et jafs? Eller nyte en fotballkamp helt uforstyrret? De fleste rommene på våre hoteller er utstyrt med Smart TV med Chromecast, slik at du kan strømme serier, filmer, sport eller spille spill rett fra senga. Chromecast fungerer med enheter som smarttelefon, nettbrett eller datamaskin - der enheten også brukes som fjernkontroll. Enklere blir det ikke!

2. Hjemmespa på bortebane

Sett mobilen på «ikke forstyrr», og unn deg selv litt egenpleie. Nyt et bad eller en lang dusj, skrubb huden og ta en hårkur, før du smører hele kroppen inn i en deilig bodylotion. Vel ute av badet kan du slenge deg ned på hotellets fantastiske Jensen-seng, legge en fuktgivende ansiktsmaske og bare nyte roen.

3. Fredelig frokost

Vil du innta frokosten i ro og mak kan du ta en tur i frokostsalen, plukke med deg alt det ganen måtte begjære, for så å smette tilbake på rommet og innta frokosten der. Er dere flere som bor på hotell sammen, kan du kanskje overraske vedkommende med frokost på senga? Fyll tallerkenen med frisk frukt, ferske bakevarer og sprøstekt bacon, så er dere garantert en god start på dagen.

4. Lukk øynene og lytt

De aller fleste rommene på våre hoteller er utstyrt med en Bose-høyttaler som du enkelt kan koble til telefonen din via bluetooth. Sleng deg på sengen og lytt til favorittpodkasten din, et album du liker, eller ta deg tid til å høre et radioprogram fra start til slutt. Vil du ta det helt ned og virkelig finne roen, kan du koble høyttaleren til en meditasjons-app eller en beroligende spilleliste.

5. Dyrk hobbyen din

Et opphold på hotell er en gyllen anledning til å fordype deg i det du sjelden rekker i en travel hverdag. Enten det er å finne fram strikketøyet, få lest ferdig romanen du begynte på i sommer eller lage fotoalbumet. Eller kanskje du endelig skal få lest deg opp på jeger- eller båtførerprøven? Nå har du muligheten! Alle rommene på våre hoteller har både lenestol og en arbeidsstasjon med skrivebord, slik at du enkelt kan rigge deg til. Og skulle du få lyst på litt inspirasjon eller selskap, kan du selvfølgelig også ta turen bort til loungen på hotellet.

6. Unn deg noe godt

Bor du på hotell er det på sin plass å unne seg noe ekstra, enten i form av snacks og drikke fra minibaren, resepsjonen eller hotellbaren, eller i form av en bedre middag på hotellets restaurant. Du må jo tross alt nyte at du ikke trenger å stå over grytene hjemme! Mat og drikke står i fokus på alle våre hoteller, og det skorter ikke på fristelsene.

7. Ta deg en treningsøkt

Endorfiner er kroppens egen lykkepille, og de kommer raskt om du tar deg en liten treningsøkt. Enten du har med deg treningsmatte og litt utstyr, eller bare bruker et håndkle og din egen kroppsvekt, finnes det massevis av øvelser du kan gjøre på hotellrommet. Du finner en rekke hotellrom-tilpassede treningsvideoer på nett som du kan koble opp på TV-en på rommet. Og skulle du få lyst på flere utfordringer har mange av våre hoteller også flotte treningsrom hvor du kan boltre deg på større plass.

Landslagsspiller Ingrid Moe Wold viser hvordan hotellrommet kan benyttes til en god treningsøkt.

Unterkunft buchen

Ähnliche Inhalte

Vertragscode

Um sich anzumelden geben Sie bitte den Firmennamen und den Firmencode ein.

Bitte geben Sie den Namen des Unternehmens ein.
Bitte geben Sie Ihre Vertragsnummer ein.