Thon Hotels og Norges Friidrettsforbund skal skape idrettsglede

Thon Hotels og Norges Friidrettsforbund (NFIF) inngår samarbeidsavtale, og arrangerer Friidrettens Dag.

Smilende kvinne på huk med to barn i fotballdrakt stående på hver sin side. Friidrettsarena i bakgrunnen.

Thon Hotels ønsker å være en stor bidragsyter til den totale idrettsaktiviteten i Norge og har et sterkt engasjement for at spesielt barn og unge skal kunne være aktive og oppleve idrettsglede. Samarbeidsavtalen varer ut 2024.

Friidrett for alle

- Norsk friidrett har vært og er i sterk vekst, og vi ønsker å bidra til at enda flere barn og ungdommer får muligheten til å finne glede i en allsidig idrett de ikke har fått prøve tidligere, sier Stian Bergerud, leder for Samarbeid – og innovasjon i Olav Thon Gruppen.

Norges Friidrettsforbund er stolte og takknemlige over å ha med Thon Hotels på laget.

- Thon har samme verdigrunnlag som oss, og selskapet er klare til å være med på et felles løft for å forbedre aktivitetstilbudet til barn og unge som ønsker å drive friidrett. I tillegg har Thon vist seg å forstå idrettens behov godt og vi vil utvikle ulike hotellpakker og tilbud ut ifra medlemmer og klubbenes behov, sier Kine Førsvoll, sponsoransvarlig i Norges Friidrettsforbund.

Friidrettens Dag

Sammen med NFIF vil Thon Hotels arrangere Friidrettens Dag.

- Vi ønsker å sette fargen på dagen til nysgjerrige barn gjennom aktiviteter og idrettsglede etter et langt opphold som følge av pandemien. Thon Hotels er opptatt av å stimulere til god aktivitet i hele landet uansett idrett, ambisjonsnivå, kjønn, alder, bakgrunn og legning, sier Bergerud. 

Friidrettens Dag er et lavterskeltilbud til klubber som ønsker å arrangere en dag med friidrett! Dagen gir barn og unge med familie en glimrende mulighet til å utforske friidrett sammen. Dette er et nasjonalt konsept med klubber over hele landet.

Thon-tilbud til friidrettsklubber

Enten det er et idrettslag som ønsker å samle medlemmene på tvers av idretter, en friidrettsgruppe som ønsker å øke rekrutteringen eller skal ha en aktivitetsdag, er Friidrettens dag et unikt konsept. Konseptet er gratis for arrangører og deltakere.

Samarbeidet mellom Thon Hotels og Norges Friidrettsforbund innebærer at friidrettsklubber og medlemmer får friidrettspris på overnatting når de skal reise på treningsleir, konkurranse og stevner. I tillegg er det viktig i samarbeidet at vi skal legge til rette for fysisk aktivitet for barn og unge gjennom et lavterskel gratis aktivitetstilbud uten økonomiske barrierer.

Vertragscode

Um sich anzumelden geben Sie bitte den Firmennamen und den Firmencode ein.

Bitte geben Sie den Namen des Unternehmens ein.
Bitte geben Sie Ihre Vertragsnummer ein.