Få mer ut av norgesferien i år

Ferie betyr god tid og late dager. Sammen med Hurtigruten gir vi deg muligheten til å oppleve akkurat det du vil - der du vil.

Hurtigruta som kjører i en norsk fjord

Med utallige hoteller strategisk plassert i vårt langstrakte land er Thon Hotels en av Norges aller største hotellkjeder – også langs kysten. Vår filosofi er at det er de små detaljene som utgjør den store forskjellen, og derfor strekker vi oss alltid lenger for å gjøre en god dag enda bedre for våre gjester.

De siste årene har vi pusset opp både hotellrom, lobbyer, barer, restauranter og konferanserom. I kombinasjon med et stort fokus på eksepsjonell service og utsøkte matopplevelser førte dette til at vi i 2020 ble kåret til Norges beste hotellkjede av Norsk Kundebarometer.

thon_45_3.2K_clean.jpg

Har du bestilt en reise med Hurtigruten?

Opplev mer av Norges kystbyer og sett farge på reisen med Thon Hotels!

Det skal være enkelt å justere planene når du er ute og reiser, så dersom det dukker opp et behov for hotellovernatting langs verdens vakreste sjøreise står vi klare. Vi har hotell langs hele den vakre norskekysten, fra Kirkenes i nord til Kristiansand i sør. Hotellene er tilrettelagt for store og små kystopplevelser med flott utsikt, unik beliggenhet og skreddersydde aktiviteter tilpasset dine ønsker og behov. Dette gjør det enkelt for deg å kombinere et opphold hos oss med Hurtigruta-billetten din.

Kombiner Hurtigruten med bilferien

Visste du at du kan ta med bilen om bord? Parker bilen, senk skuldrene og la seilingen langs den eventyrlige norskekysten bli et av mange høydepunkt i bilferien.

Er du nysgjerrig på hva Hurtigruten kan tilføre Norgesferien din?

Hurtigruten besøker hele 34 havner langs norskekysten, fra storbyer til små sjarmerende fiskevær, som alle byr på et variert og vakkert landskap. Her er du tett på naturen, dyrelivet, lokale råvarer og autentiske opplevelser hele veien. Besøk verdensberømte fjorder, fjell, øygrupper og havner under nordlyset eller midnattssolen – året rundt.

Et seilas langs den majestetiske norskekysten byr på store opplevelser for alle. Velg mellom korte turer på et par timer, eller lengre reiser opptil 12 dager.

Bærekraftig reise

Bærekraft er kjernen i alt Hurtigruten gjør - fra lokal mat til hybridskip. Lær mer om hvordan de beskytter naturen for fremtidige generasjoner her.

Bli med på verdens vakreste sjøreise!

"Det å oppleve kystlandskapet som endrer seg mellom Bergen og Kirkenes er sterke sanseinntrykk" Odd Tore Skildheim, Hurtigruten

 

Code d’accord

Veuillez mettre le nom de l’entreprise et le code afin de vous identifier.

Veuillez saisir la raison sociale.
Veuillez saisir le numéro de contrat.