To book bonus accommodation, please contact the customer service at +47 21 89 88 87.
Pga. vedlikehold er det noen funksjoner på nettsiden ikke fungerer frem til ca. kl. 07:00.
Syklister fra Norges Cykleforbund

Norges Cykleforbund

Thon Hotels og Norges Cykleforbund (NCF) er samarbeidspartnere, og ruller ut jentesatsingen Thon Challenge.

– Dette er en viktig avtale for NCF og alle NCF sine klubber og medlemmer. I tillegg til å tilby svært gode priser på overnatting for alle våre medlemmer, så vil de økonomiske rammene rundt avtalen være viktig for NCF rekrutteringsarbeid, sier Eystein Stokstad, generalsekretær i Norges Cykleforbund.

Thon Challenge

Thon Hotels ønsker at alle får et godt aktivitetstilbud uansett aktivitet, kjønn, alder, nasjonalitet og ambisjonsnivå. Derfor er Thon Hotels samarbeidspartner med Norges Cykleforbund og bidrar økonomisk inn i Norges Cykleforbund sin generelle aktivitet, og spesielt inn i deres jenteprosjekt som tar sikte på å få flere jenter til å sykle, både med og uten startnummer.

Thon Hotels ønsker gjennom prosjektet Thon Challenge å engasjere og tilrettelegge for jenter som har et ønske om å utforske sitt potensiale på sykkelen ved å bygge enkeltmennesket gjennom egenmestring, konkurranser og sosiale sammenkomster.

- Det er viktig for oss å legge til rette for like muligheter for alle til å nå sitt potensiale og sine drømmer i idretten man brenner for. Thon Challenge vil være en god plattform for unge jenter til å gjøre nettopp dette, sier Stian Bergerud, produktansvarlig Sport & SMB i Thon Hotels.

Fakta om Thon Challenge

  • Thon Challenge skal engasjere jenter over hele landet til å begynne å sykle, eller utforske sitt potensiale på sykkelen.
  • Thon Challenge skal inspirere flere jenter til å oppdage leken og utfordringen som eksisterer i en sykkel. Prosjektet skal i tillegg motivere jenter som allerede sykler, til å ville fortsette.
  • Thon Challenge skal skape engasjement hos alle som sitter inne med et ønske om å utforske sitt potensiale og som ser verdien i det å bli en del av en «team-kultur»
  • Thon Challenge skal bygge enkeltmennesket gjennom egenmestring, konkurranser og sosiale sammenkomster og være et årlig arrangement for jenter som vil sykle.

Hvem kan søke?

Alle jenter mellom 15 og 25 år kan søke. Alle jenter som enten sykler landevei eller terreng fra før, eller som ønsker å prøve landevei eller terreng kan søke.

Hvordan søker man?

For å delta må man sende inn en videosøknad til og fortelle hvorfor du ønsker å delta. Lykke til.

Les mer om Thon Challenge på sykling.no.

Kamilla og Emilie Moberg.JPG

- Vi er svært takknemlige over å ha med Thon Hotels på laget og i fellesskap tilby Thon Challenge. Det er motiverende å ha en partner som er opptatt av de samme verdiene som oss, sier generalsekretæren.

Code d’accord

Veuillez mettre le nom de l’entreprise et le code afin de vous identifier.

Veuillez saisir la raison sociale.
Veuillez saisir le numéro de contrat.