Ting å gjøre i Rotterdam

De ansatte ved Thon Hotel Rotterdam deler sine favorittsteder når det gjelder mat, drikke og shopping.

Restauranter

Vineum

Restauranten Vineum er en av de bedre restaurantene i Rotterdam, har hvite duker på bordene og ligger i en pen bygård. Restauranten spesialiserer seg på god vin og gourmetmat, og har vunnet flere priser.

Finn veien til Vineum

Rosso

Dette livlige spisestedet er kjent for sine kreative nederlandske retter. Nyt god mat og drikke i moderne, men koselige lokaler.

Finn veien til Rosso

Asian Glories

Asian Glories er kjent som en av de beste kinesiske restaurantene i Rotterdam. Her kan du spise blant annet Dim Sum, Peking and eller prøve overraskelsesmenyen.

Finn veien til Asian Glories

Barer

Sijf

Sijf er en kul bar med over 100 ølsorter. Her serveres også mat som hamburgere, pulled pork, salater og biffer. Den brune baren har også utebord hvor det er fint å sitte i sola.

Finn veien til Sijf

Kaapse Brouwers

På det nye bryggeriet i Rotterdam kan du smake på et rikt utvalg av ølsorter. Ølbaren er et populært sted som ligger inne i Fenix Food Factory hvor du også kan kjøpe noe å spise.

Finn veien til Kaapse Brouwers

Populære områder, parker og shopping

Witte de Withstraat

Gaten ligger mellom Schiedamse Vest og Eendrachtsweg Dersom du skal til Rotterdam, så er gaten Witte de Withstraat verdt et besøk. Her finner du kunstgallerier, populære fortauskaféer, restauranter og butikker som er litt annerledes. Det er et livlig område av byen.

Kralingse Plas

På solfylte dager er parken Kralingse Plas et populært sted å reise til. Her kan man bade i innsjøen, fiske, gå tur, jogge, ha piknik på den store gressplenen, besøke den lille dyrehagen eller en av lekeplassene.

Shopping

I sentrum er de mest kjente handlegatene: Lijnbaan, Koopgoot, Hoogstraat, Meent og eksklusive Van Oldenbarneveltstraat. Fra sentralstasjonen til Blaak ligger store varemagasiner som Bijenkorf, Vroom & Dreesmann, en kjempestor Media Markt-elektronikkbutikk og mange klesbutikker, skobutikker og sportsbutikker. Det er også et stort marked i Rotterdam, og ikke gå glipp av det berømte Market Hall Rotterdam.

Code d’accord

Veuillez mettre le nom de l’entreprise et le code afin de vous identifier.

Veuillez saisir la raison sociale.
Veuillez saisir le numéro de contrat.