Derfor valgte Event manager hos Visma Enterprise Thon Hotels

Lei av kontoret og ønsker nye omgivelser som kan sparke i gang arbeidslysten? Vi i Thon Hotels står klare med våre konferansehoteller med fargesprakende lokaler og bakst som forhindrer klokken-to-knekken.

To resepsjonister står foran en fargerik vegg.

Er det teambuilding som er viktig, kan det være lurt å velge et Thon Hotel som samarbeider med en aktivitetsleverandør som vil sørge for at dere får minneverdige opplevelser sammen. Skal du arrangere et kurs, er det kanskje viktigere at hotellet har plass til mange og har en sentral beliggenhet.

En som ofte har tatt stilling til slike spørsmål er Elin Grønlie Nilsen. Som event manager hos Visma Enterprise har hun i tolv år arrangert en rekke kurs og konferanser hos ulike Thon-hoteller.

Storo er mitt favoritthotell. Jeg liker atmosfæren der, og siden de fleste eventene våre er for rundt 200 personer, får vi hele hotellet for oss selv.

Konferanserom på Thon Hotel Storo med mange sitteplasser.

Beliggenhet er viktig

Visma har en konsernavtale med Thon, og Nilsen bruker nesten alltid Thons hoteller – både privat og i jobbsammenheng, forteller hun.

Hvert hotell egner seg til ulike formål. 

Thon Hotel Oslo Airport og Thon Hotel Storo er de vi bruker mest, sier Nilsen. 

– Beliggenheten til Thon Oslo Airport er avgjørende for hvorfor vi bruker dette, men hotellet er i tillegg praktisk med store møterom og lett å finne frem på. Og så er det flinke og hyggelige folk som jobber der, legger hun til.

Lobbyen på Thon Hotel Tromsø, fargerik tapet med  bladmønster og røde stoler.

Løsningsorienterte medarbeidere

At de som jobber på hotellet er hyggelige og imøtekommende ja-mennesker er viktig for Nilsen som selv bor på hotell hver uke.

Blir jeg dårlig behandlet et sted, tar det veldig lang tid før jeg drar tilbake dit. Det lille ekstra betyr mye. Hos Thon er de veldig hjelpsomme. Uansett hva vi spør om, så sier de aldri «nei, det går ikke», de prøver alltid å finne løsninger.

Sist Nilsen arrangerte et stort internarrangement for Visma, booket hun begge Thons hoteller i Svolvær i Lofoten, fra torsdag til søndag.

  Alle trådte til! Til og med hotellsjefen hjalp til med å servere middag i fullt servitørantrekk, ler hun.

3 gode grunner til å arrangere kurs og konferanse på Thon Hotels: 

  • Alle hotellene er forskjellige. Det betyr at det alltid vil alltid være minst ett som passer deg og din bedrift.
  • Hotellenes store og små møterom har oppdatert teknisk utstyr og fasiliteter.
  • Hotellenes ansatte vet hva som er viktig under kurs og konferanser, og vil strekke seg langt for at dere får en god opplevelse.

Code d’accord

Veuillez mettre le nom de l’entreprise et le code afin de vous identifier.

Veuillez saisir la raison sociale.
Veuillez saisir le numéro de contrat.