Julefeiring hos Thon Hotels: Julelunsj

Førjulstiden er høysesong for lange lunsjer med noen du er glad i. Behold den stemningsfulle tradisjonen og bestill et bord hos Thon Hotels i år.

Vi elsker førjulstiden, og har lange tradisjoner med å arrangere både julelunsj og julebord for bedrifter og privatpersoner. Våre hoteller dekker til julelunsj med alles favoritter – og enda litt til. Vi pynter til jul på alle våre hoteller med stemningsfull belysning og dekorerte juletrær. Kanskje kommer til og med julenissen på besøk?

Inviter til en hyggelig julelunsj for å runde av 2023 – og sammen ønske 2024 velkommen. Velkommen til en fantastisk førjulstid hos Thon Hotels!

Julelunsj i alle former hos Thon Hotels

Våre kokker er opptatte av rene smaker og sesongbaserte råvarer. Vi ser frem til å servere deg og dine tradisjonell julemat av høy kvalitet.

Uansett hvem du vil feire høytiden med, har vi løsninger som passer deg.

Julebuffet i eget lokale

På enkelte av våre hoteller tilbys det buffet som gjestene kan nyte i et eget lokale. Her tilbys en stor og smakfull buffet med varme og kalde juleretter, samt et deilig dessertbord fylt med mange søte fristelser. Det kan også legges til rette for underholdning der gjestene blir sittende ved bordene. Når du leier et av våre stemningsfulle selskapslokaler får dere nyte maten og hverandre i fred og ro.

Juletallerken og -meny med gode råvarer

Menyen i restauranten kan variere fra hotell til hotell, men består alltid av gode råvarer, klassiske juleretter og et bredt utvalg drikkevarer. For en detaljert meny bes du kontakte hoteller du ønsker å besøke via skjeamet nederst på siden. 

Julelunsj med familien i hyggelige omgivelser

Inviter til en hyggelig søndagslunsj. Våre tradisjonelle familiejulelunsjer gjennomføres på flere av våre hoteller, og det vil serveres deilig mat og søte fristelser i restaurant- eller bankettområdet.

Fyll ut skjemaet for å sende forespørsel, så tar vi kontakt med deg

Felter med asterisk (*) må fylles ut.

Merk: Listen over inneholder kun hotellene som tilbyr julelunsj

Vi lagrer dine opplysninger i 30 dager, deretter blir disse anonymisert og kun benyttet til statistikk.