Nyt et godt måltid og gratis parkering nær Oslo og Gardermoen

Sulten etter kjøreturen? Hos oss får du overnatting, én natt gratis parkering og vår fantastiske steinovnspizza ved Thon Hotel Oslo Airport.

Fra NOK 1.540 for 2 personer
Steinovnspizza med aioli ved siden av

Kies tussen een gewone hotelboeking, een boeking met bonuspunten of een lageprijskalender.

Enkele voordelen voor leden van THON+

Als lid van THON+ wilt u het extra goede gevoel hebben als u bij ons verblijft!

  • Tot 12% korting op overnachtingen
  • Upgrade van kamers
  • Cadeaukaart bij verdiende bonuspunten
  • + veel meer!

Word vandaag nog lid

Bent u al lid? Log hier in

Hotellet ligger tett på Oslo og tett på Gardermoen som åpner for reiser til hele landet. Derfor er dette det perfekte hotellet når du skal på norgesferie. Vi har gode, nyrenoverte familierom med plass til alle. Vi har en flott restaurant, og i dette tilbudet er både overnatting, parkering og bespisning inkludert i prisen. Kun tilgjengelig i restaurantens åpningstid mellom klokken 18:00 - 22:00.

Steinovnspizza med lokale råvarer

Våre eminente kokker på Brasserie Bassit lager steinovnspizza fra bunnen av med en blanding av de beste italienske råvarene du får tak i, samt lokale råvarer som spekepølser fra spekehuset Felloni og spekeskinke fra Tynset. Vi hever pizzadeigen over tid slik at den får akkurat den tynne og sprøe bunden vi ønsker å servere våre gjester. Med en god variasjon av toppinger på våre pizzaer, håper vi at alle vil finne noe som frister.

Her på Brasserie Bassit setter vi ferske og lokale råvarer høyt, og det er med stolthet  vi serverer våre gjester ett godt stykke håndverk.

Enkel parkering

Thon Hotel Oslo Airport er et supert utgangspunkt for både storby- og naturopplevelser. Parkerer du bilen din hos oss, kommer du deg enkelt til både Modern Activity Centre, noen fjelltopper i området og Oslo sentrum med buss eller tog. Ikke stress med dyr parkering i trange parkeringshus – vi passer bilen mens dere utvider minneboken.

Ta med hele familien til oss og nyt et bedre måltid – uansett om du er gjest eller bare i nærheten. Fortsett reisen garantert mett og uthvilt.

Betingelser

  • Kun tilgjengelig i restaurantens åpningstid mellom klokken 18:00 - 22:00.
  • Gratis parkering gjelder kun 1 natt.
  • Oppholdet kan kanselleres frem til klokken 16:00 ankomstdag.
  • Pizza kan ikke byttes inn mot en annen rett.

Overeenkomstcode

Voor de aanmelding vul alstublieft de bedrijfsnaam en de bedrijfscode in.

Voer de bedrijfsnaam in.
Voer het afspraaknummer in.