Bildekarusell
Utsnitt av en tallerken med  fiken, forskjellig salattyper. Spiseskje som heller brun saus over retten.
Grotten øl- og vinbar med bardisk med tilhørende runde barkrakker, mørk tapet med tegning av trær, hester og andre dyr og planter, langbord med tilhørende mørke krakker, , høye barbord stort vindu, parkettgulv.
Grotten øl- og vinbar med bardisk med tilhørende runde barkrakker, mørk tapet med tegning av trær, hester og andre dyr og planter, langbord med tilhørende mørke krakker, , høye barbord, parkettgulv. I bakgrunnen ses speil  og vinskap.

Thon Hotel Slottsparken

Grotten øl- og vinbar

Grotten øl- og vinbar, i hjertet av Oslo, er en intim og terroir-fokusert vinbar med et kjøkken som setter pris på godt håndverk og råvarer. Her får du servert småretter, laget rett ved bardisken av våre dyktige kokker. Om du ønsker det, kan vi sette sammen en meny basert på smårettene til deg. Menyen følger sesongen og varierer fra uke til uke.

Wergelandsveien 5, 0167 Oslo
Telefoon +47 23 25 66 00

Åpningstider

Bestill bord

Dinsdag – Donderdag
16:30 – 00:00

Vrijdag – Zaterdag
16:30 – 01:00

Vinsmaking i Oslo

Vinsmaking i Oslo blir stadig mer populært. Vi i Grotten tilbyr også dette. Hos oss kan du utforske en rekke nøye utvalgte viner, veiledet av kunnskapsrike medarbeidere som deler sin lidenskap for vin. Dette gjør Grotten til et egnet sted for å utvide din vinhorisont og oppdage nye favoritter.

Grotten tilbyr også mulighet for stående vinsmaking rundt en øy i midten av vinrommet, der du og dine venner kan få servert et utvalg oster og skinker ved siden av.

Velkommen til Grotten

Grotten øl- og vinbar er en unik vinbar, og en del av Thon Hotel Slottsparken. Denne vinbaren i Oslo sentrum tilbyr et intimt og hyggelig miljø for deg som setter pris på gode årganger og områder. Med en variert vinliste som passer til enhver smak, er Grotten et populært valg for både lokale og besøkende. 

Her kan du nyte en rolig kveld eller en avslappende ettermiddag med venner, omgitt av en varm og innbydende atmosfære.

Overeenkomstcode

Voor de aanmelding vul alstublieft de bedrijfsnaam en de bedrijfscode in.

Voer de bedrijfsnaam in.
Voer het afspraaknummer in.