Arctic Race of Norway

Thon Hotels er stolt sponsor til Arctic Race of Norway. Arctic Race of Norway er et norsk etapperitt i landeveissykling som er en del av Europatouren. Sykkelrittet har gjennom 10 år fått stor, internasjonal og nasjonal oppmerksomhet.

Vakker natur og yrende folkeliv er kulissene for Arctic Race of Norway og de er et flott utstillingsvindu for å skape reiselyst til en hel landsdel. Gjennom samarbeidet ønsker Thon Hotels å stimulere til økt helårsturisme som et ledd i arbeidet mot et mer bærekraftig reiseliv. 

Sykkelrittet er også en stor folkefest og gir glede og skaper minner for alle de små og store som tar turen.

Thon Hotels ønsker å bidra til denne type arrangement hvor vi mener det har stor betydning for samhørighet, tilhørighet og stolthet i lokalsamfunnene.

Rittet går over fire etapper og arrangeres hvert år på ulike steder i Nord-Norge. I 2023 startet løpet i Kautokeino 17. august og avsluttet på Nordkapp platået 20. august.

Thon Hotels er samarbeidspartner med Arctic Race fordi vi vil bidra til å forsterke turismen i Nord-Norge ved å vise frem fantastiske destinasjoner hvor vi er representert. Arctic Race of Norway er en viktig ambassadør for Nord-Norge som reisemål og bidrar til å promotere landsdelen i inn- og utland. Vi gleder oss til å se mange blide ansikter under årets løp, sier Leder Samarbeid i Thon Hotels, Stian Bergerud.

Klatretrøya

Klatretrøya, som Thon Hotels er partner av, fikk i 2022 påfugldesign i all sin prakt. Trøya er inspirert av våre fargerike hotell. Thon Hotels ønsker å sette farge på dagen til alle våre gjester, og har her valgt å overføre denne egenskapen til sykkelrytteren.

Vi ønsker at deres prestasjoner også skal sette farge på dagen til publikum. Ser du trøya, så er du hjertelig velkommen til å heie litt ekstra.   

Årets rute

1. etappe
Søndag 4. august - fra Bodø til Rognan.

2. etappe
Mandag 5. august - fra Beiarn til Fauske.

3. etappe
Tirsdag 6. august - fra Tverlandet til Sulitjelma (Jakobsbakken).

4. etappe
Onsdag 7. august - fra Glomfjord (Meløy) til Bodø.

Se animasjon av ruta her.

Våre hoteller

Overeenkomstcode

Voor de aanmelding vul alstublieft de bedrijfsnaam en de bedrijfscode in.

Voer de bedrijfsnaam in.
Voer het afspraaknummer in.