Stamgjestene forteller: Dette ser vi etter når vi velger hotell

Smart-TV med Chromecast hvor du kan strømme ditt eget innhold, arbeidsplass på hotellrommet og frokost inkludert. Det er mange grunner til å velge Thon Hotels når du er på jobbreise.

Kjersti er stamgjest på Thon Hotel Nidaros

Thon Hotels har de siste årene gjennomgått en total forandring for å imøtekomme gjestenes behov, gjennom en storstilt satsning på design, teknologi og matopplevelser.

– Vi ser at det lønner seg å høre på dem som reiser mest, for tilbakemeldingene har vært enestående. Spesielt de som reiser mye i jobb velger oss i større grad enn tidligere, når vi tilrettelegger for deres behov, sier konserndirektør ved Olav Thon Gruppen, Morten Thorvaldsen.

Mønstrede tapeter og sterke farger skaper et friskt og lekent uttrykk, i kombinasjon med eksklusive velurmøbler og gulldetaljer. Fargevalg og interiør går igjen på alle de nyoppussede hotellene.

– Det er noe som fanger interessen til folk og skiller oss fra konkurrentene, og som har blitt veldig godt mottatt, forteller hotelldirektør ved Thon Hotel Nidaros i Trondheim, Morten Vines.

En av Norges beste frokoster

En annen stor forandring hos hotellkjeden er økt fokus på mat. Lokal, kortreist og hjemmelaget mat er hemmeligheten bak den prisbelønte frokosten.

Mens vi snakker med noen av stamgjestene, står en kokk og tilbereder omeletter og selvfølgelig speilegg og bacon.

Frokosten bugner av nybakt brød og pålegg, croissanter, makroner og ulike desserter, yoghurt, müsli og frukt, vafler og amerikanske pannekaker, ost, kjeks og spekemat og fersklaget smoothie – for å nevne noe.

Maskinen som presser appelsinjuice får også kjørt seg.

– Så langt i år har vi brukt 60.000 appelsiner, så vi kan vel trygt si at appelsinjuicen vår er populær, smiler kjøkkensjef Rita Aune.

Les også: Slik får du mest mulig ut av hotellfrokosten

Arbeidsplass og smart-TV med Chromecast

Et annet grep som er tatt for å tilrettelegge for hotellgjester på jobbreise, er at alle rommene har fått et lite arbeidshjørne, slik at du slipper å sitte i sengen med PC-en på fanget.

På de fleste rommene finner du også et eget Bose-anlegg, så du kan koble til telefonen din og spille musikk.

SMART-TV PÅ ALLE ROM: Hotelldirektør Morten Vines forteller at Netflix og fotballkanalene har blitt godt mottatt.

– Vi har også installert Smart-TV-er med Chromecast på samtlige rom, så du kan strømme ditt eget innhold, forteller Vines.

Et hjem hjemmefra

Med rundt 120 reisedøgn i året er Aage Jostein Thunem blitt stamgjest på Thon Hotel Nidaros, og er på fornavn med de fleste som jobber her.

– Det er på en måte blitt et hjem hjemmefra. Det er noe spesielt med atmosfæren og folkene her. Betjeningen er utrolig hyggelig, og de tar seg tid til å bli kjent med deg. Du blir en del av Thon-familien, og ikke bare en gjest.

Thunem bor utenfor Molde, og har pendlet mellom Molde, Oslo og Trondheim siden 2003.

STAMGJEST: Aage Jostein Thunem har bodd på mange ulike hoteller på jobbreise, men vender alltid tilbake til Thon Hotels.

– Jeg har bodd på flere av Thons hoteller, og opplever den samme servicen der, legger han til.

Etter en lang dag på jobb, er det deilig å slappe av med en avis og en god kopp kaffe i loungen. Gratis Nespresso-kaffe gjennom hele dagen gjør det litt 

Det er ikke bare hotellrommene og lobbyen som har fått et betydelig løft. Flere av Thon-hotellene har også fått helt nye treningslokaler - noe som har blitt godt mottatt hos mange av dem som ofte er på jobbreise.

Service, beliggenhet og treningsrom

Da kundene til reisebyrået Berg-Hansen kåret sine favoritthoteller i Norge i 2018, hadde Thon Hotels hele syv hoteller på topp ti-listen. Helt i toppen troner nyåpnede Thon Hotel Storo, som får mye skryt for frokosten sin.

Flere ønsket treningsrom

Det er ikke bare hotellrommene og lobbyen som har fått et betydelig løft. Flere av Thon-hotellene har også fått nye treningslokaler.

– Vi så at behovet for et treningsrom var stort – særlig blant gjestene som bor her over lengre perioder. Dette er noe folk har etterspurt lenge, og som vi nå gledelig kan tilby, sier Vines.

Nytt utstyr og freshe lokaler på flere hoteller rundt om i landet har ført til fornøyde gjester, og tilbudet har blitt veldig populært.

– For dem som heller liker å trene utendørs, er det fantastiske løpemuligheter rett utenfor døren, som vi trygt kan anbefale, sier han.

På disse hotellene finner du nyoppussede treningsrom

Pirjo Viljanmaa jobber i reisebyrå, og pendler mellom Oslo og Trondheim flere ganger i måneden. Hun forteller at det er flere grunner til at hun velger å bo på Thon Hotels når hun reiser i jobben.

– Folkene som jobber her er veldig hyggelige, og de får et nært forhold til gjestene sine. Beliggenhet og gode senger er også viktig, sier hun.

Hun forteller at hun likte seg hos Thon Hotels før, men synes omprofileringen har gjort opplevelsen enda bedre.

– Det er et enormt løft de har gjort, og jeg synes det er hyggelig med farger. Før bar det preg av å være et eldre hotell, mens nå skiller det seg ut fra andre hoteller jeg har bodd på.

Reiser du i jobben? Her er oversikten over Thon-hoteller i Oslo

PÅ FARTEN: Pirjo Viljanmaa pendler mellom Oslo og Trondheim flere ganger i måneden.

BESTILL DITT NESTE OPPHOLD

Frokost er alltid inkludert på alle våre norske hoteller

Se alle våre hoteller

Overeenkomstcode

Voor de aanmelding vul alstublieft de bedrijfsnaam en de bedrijfscode in.

Voer de bedrijfsnaam in.
Voer het afspraaknummer in.