Sammen for trygghet på sjøen

Thon Hotels støtter Redningsselskapets arbeid for trygghet på sjøen, og tilbyr medlemmer rimelig innlosjering på sommeren.

Nærbilde av båt som tilhører Redningselskapet

Thon Hotels er en del av Stiftelsen Olav Thon Gruppen og ønsker derfor å utøve et aktivt samfunnsansvar. Kjeden har også mange hotell langs norskekysten, og ser det som naturlig å støtte en aktør som jobber for å redde liv på sjøen.

Tryggere kyst

-Redningsselskapet redder liv og bistår med viktige kurs og opplæring for alle som ferdes på sjøen. Vi er samarbeidspartner med Redningsselskapet slik at de kan gi medlemmene fordeler, de ansatte og frivillige en møteplass, samt være en viktig bidragsyter til Redningsselskapets viktige arbeid for en tryggere kyst, ved å dekke kostnaden for overnatting til de i aktiv tjeneste, sier Stian Bergerud, leder for Samarbeid - og Innovasjon i Thon Hotels.

Båtfolket som ferdes i nærheten av hotellene langs kysten vil også få rimelige overnattinger.

«Vi er samarbeidspartner med Redningsselskapet slik at de kan gi medlemmene fordeler, de ansatte og frivillige en møteplass, samt være en viktig bidragsyter til Redningsselskapets viktige arbeid for en tryggere kyst, ved å dekke kostnaden for overnatting til de i aktiv tjeneste.» Stian Bergerud, leder for Samarbeid - og Innovasjon i Thon Hotels.

Avhengig av støtte

Redningsselskapet er en frivillig, humanitær medlemsorganisasjon som siden 1893 har jobbet for å gjøre det tryggere å ferdes på og ved sjøen. For å kunne utføre dette arbeidet er de avhengige både av den frivillige innsatsen, pengegaver fra enkeltpersoner og næringsliv.

-Sammen med Thon Hotels, kan vi i Redningsselskapet «gå ut, når andre går inn». Norge har verdens nest lengste kystlinje, en krevende kystlinje som setter store krav til våre skøyter og mannskap. Både av fast og frivillig mannskap. Sammen sikrer vi at kysten er bemannet hele døgnet, hver dag, året rundt. Forebyggende arbeide er viktig for å hindre ulykker på sjøen, og sammen sikrer vi enda flere trygge brukere på sjøen, sier Martine Thorleifsson, markedssjef næringsliv i Redningsselskapet.

Samarbeidet innebærer at Thon Hotels gir markedsbidrag til Redningsselskapets arbeid i tillegg til innlosjering av de aktive i tjeneste.

Thon+ medlemmer får gunstige tilbud på kurs og sikkerhetsutstyr slik at de kan være trygge på sjøen.

I tillegg gir Thon Hotels alle medlemmer av Redningsselskapet, rabatt på overnatting.

Fakta om Redningselskapet

  • Redningsselskapet er en frivillig, humanitær medlemsorganisasjon som jobber for å gjøre det tryggere å ferdes på og ved sjøen.
  • Å redde liv er kjernen i alt Redningsselskapet gjør. Det har det vært siden oppstarten i 1893 da de to første redningsskøytene ble sjøsatt.
  • Redningsselskapet har reddet over 6400 liv og årlig lærer de 30 000 barn og unge sjøvett. Målet er å gjøre sjøvett til allemannseie og visjonen er at ingen skal drukne.
    1600 redningsfolk og 53 redningsskøyter over hele landet bidrar i det viktige arbeidet til Redningsselskapet, som også arbeider internasjonalt.

Overeenkomstcode

Voor de aanmelding vul alstublieft de bedrijfsnaam en de bedrijfscode in.

Voer de bedrijfsnaam in.
Voer het afspraaknummer in.