Eksklusivt hotellopphold på Svalbard

De beste naturopplevelsene finner du i villmarken, langt utenfor allfarvei. Sjekk inn i den ville naturen mens du bor på et komfortabelt hotell med gourmetkjøkken.

Som THON+ medlem får du 10 % medlemsrabatt hos Basecamp Explorer som tilbyr ekstraordinære hotellopphold og opplevelser på Svalbard. I 2022 ble de kåret til Norges beste leverandør av opplevelser. Kom tett på Svalbard og villmarken og bo komfortabelt når dagen er over.

Medlemsrabatt: 10 %

Rabatt gjelder med unntak av høysesong:

 • Mars - april
 • Juli - august

Få hjelp til å skreddersy oppholdet etter ditt behov

Velg mellom å booke kun hotellovernatting eller kun pakketur, eller begge deler.

E-post: .

Telefon: 79024600

Noen av opplevelsene på Svalbard du kan velge mellom:

Isfjord Radio Hotel – unik opplevelse i villmarken

Sett kursen mot vakre Isfjord Radio, stedet for deg som ønsker et nært møte med den arktiske naturen, fugle- og dyrelivet. Bli med på en uforglemmelig overnatting og unike matopplevelser i Svalbards utemmede villmark.

Den gamle radiostasjonen fra 1933, Isfjord Radio Hotel, tilbyr unik innkvartering i villmarken rundt 90 km fra Longyearbyen. Det er ingen veiforbindelser hit. Reisen ut til Isfjord Radio er en opplevelse i seg selv, tett på de mektige naturelementene, over friske fjorder, isbreer og frossen tundra. På sommeren går det daglig båtavganger fra Longyearbyen, og om vinteren er reise med snøscooter eller hundeslede inkludert i oppholdet.

Isfjord Radio Adventure Hotel ser røft ut fra utsiden, men inne opplever du et komfortabelt hotell, moderne og stedsriktig innredet. Hotellet består av hovedbygning og to separate hus med soverom. Hver bygning har separate toaletter og bad med dusj. Badstuen på kanten av tundraen, har fabelaktig utsikt over Isfjorden og Forlandet. Isfjord Radio er et villmarkshotell, og for å bevege deg mellom bygningene må du være i følge med en guide som er utstyrt med isbjørnbeskyttelse.

Under oppholdet kan du velge mellom mange fantastiske turer og aktiviteter. Hotellet holder åpent hver dag fra 15. februar til 30. september og tilbyr lunsj, middag og overnatting.

Nordenskiöld Lodge – et av Norges råeste overnattingssteder

Nordenskiöld Lodge er en gjemt skatt midt i mektige Svalbard. Hytta ligger ved strandkanten innerst i Adolfbukta, tett inntil den isblå Nordenskiöldbreen. Motoriserte kjøretøy kan ikke kjøre lenger enn dette. Om sommeren kan du komme til Nordenskiöld Lodge med båt, og om vinteren ankommer du enten med snøscooter.

Dette er den nordligste, betjente hytta i verden, uten innlagt strøm eller vann. Vi fyrer med ved, får drikkevann fra breen og du har tilgang til både vedfyrt badstue, dusj, komfortable senger, og vakker utsikt til det alltid skiftende lyset over breen. Vertskapet er alltid til stede for å gi deg de beste matopplevelsene, både ved spisebordet og rundt bålpannen.

Nordenskiöld Lodge er det perfekte utgangspunktet for aktiviteter i den storslagne arktiske naturen. Lommekjente guider tar deg med på vandring på den isblå breen, kajakkpadling på fjorden eller fotturer i de majestetiske fjellene.

Sesongene på Svalbard

Nordlysvinter: 1. oktober - 28. februar

I oktober er kveldene mørke og det blir mindre og mindre dagslys for hver dag. Mørketiden på Svalbard kalles «polarnatten» og varer fra midten av november til slutten av januar. I denne perioden står sola minst 6 grader under horisonten, noe som gjør at vi får totalt mørke hele døgnet. Februar byr på et magisk blålys når sola klatrer opp mot horisonten og pastellvinteren tar over.

 • Basecamp Hotel et perfekt utgangspunkt for å oppleve mørketid, nordlys, shopping- og matopplevelser, fotturer, hundeslede og skuter når snøen har lagt seg.
 • Fra midten av november er Basecamp hotel eventyrlig julepyntet .
 • I den mørkeste tiden legger vi opplevelsene og aktivitetene bynært Longyerbyen. Når lyset returnerer, drar vi videre ut i villmarken.
 • Isfjord Radio åpner i februar.

Solvinter: 1. mars - 16. mai:

I perioden fra mars til mai er det fortsatt full vinter, med vakkert is- og snødekt landskap så langt øyet kan se. Selv om vi har dagslys denne perioden er det store kontraster i lysforholdene, fra mørke på dagtid tidlig i mars til evig midnattssol fra 20. april. Denne overgangen frem mot midten av april kalles gjerne «pastellvinteren». Dette henviser til de helt spesielle og vakre lysforholdene, der snødekte fjell hviler mot en knallblå himmel, og der solens stadig sterkere tilværelse kaster de klareste pastellfarger over landskapet.

 • Solvinteren er den mest populære tiden å besøke Svalbard på, vær ute i god tid med å booke overnatting og aktiviteter.
 • Isfjord Radio åpner i midten av februar.
 • Nordenskiold lodge åpner medio mars til ut april.
 • Perfekt tid til å oppleve villmarken med skuter eller hund.
 • Midnattsol fra 20. april.
 • Høysesong: mars og april.

Polarsommer: 17. mai. - 30. september:

Sommeren på Svalbard starter i midten av mai og varer ut september. Midnattssola har allerede vært der siden april og varer helt frem til slutten av august. Det er lett å bli døgnvill når det er dagslys hele døgnet, fire måneder i strekk. På sommeren byr Svalbard på et rikere dyreliv enn resten av året. I tillegg til isbjørn, polarrev, svalbardrype og svalbardrein kommer også trekkfuglene for å hekke og hvalross, sel og hval kommer inn i fjordene for å nyte maten de nå kan finne ved iskanten i havet.

 • Daglig båtavgang til Isfjord Radio.
 • Nordenskiold lodge åpner 1. juli.
 • Flott tid for fotturer, båtturer og dyreliv.
 • Isfjord Radio musikkfestival i september.
 • Høysesong: juli og august.

Se alle anbefalte opplevelser her: https://www.basecampexplorer.com/no/svalbard/

Booking gjøres direkte til Basecamp Explorer:

Overeenkomstcode

Voor de aanmelding vul alstublieft de bedrijfsnaam en de bedrijfscode in.

Voer de bedrijfsnaam in.
Voer het afspraaknummer in.