Utforsk Norges storbyer på to hjul

I vårt langstrakte land finnes det utallige både familie- og mosjonistturer som åpner for å oppleve Norge fra sykkelsetet. Beveg deg lenger og raskere med enten eid eller leid sykkel i sommer, og erfar de fantastiske naturlandskapene i landet vårt på en helt ny måte.

Sykkelstativ i Trondheim

Bergen

Bergen byr på både by og natur. Her er våre favoritturer på sykkel, både for familien og for deg som ser etter en treningsøkt i inspirerende omgivelser.

For familien

 1. Distanse: 8 km | Høydemeter: 50
  En familievennlig sykkeltur for hele familien med start og stopp på Thon Hotel Rosenkrantz. Stopp innom Festplassen, Brygga, Nygårdsparken og en rekke butikker, kaféer og kiosker på veien – som for eksempel den hyggelige Slippen Kaffebar – BI. Her finnes mange muligheter for en is på veien!
  Se sykkelturen på 8 km i RideWithGPS
 2. Distanse: 10 km | Høydemeter: 100
  En familievennlig sykkeltur for hele familien med start og stopp på Thon Hotel Rosenkrantz. Stopp innom Akvariet i Bergen, Nygårdsparken og Nordnesparken – en av mange spennende lekeplasser for barna langs ruten. Også her sykler dere forbi en rekke butikker, kaféer og kiosker på veien. Ta med hele familien på tur i Bergen sentrum, og opplev hva byen har å by på i sommerhalvåret.
  Se sykkelturen på 10 km i RideWithGPS

For mosjonisten

 1. Distanse: 55,5 km | Høydemeter: 1321
  Ta en sykkeltur rundt den legendariske Ulriken, og opplev flott natur på veien. Turen starter og slutter på Thon Hotel Rosenkrantz.
  Se sykkelturen på 55,5 km i RideWithGPS
 2. Distanse: 55,8 km | Høydemeter: 878
  Opplev flotte Fana fra sykkelsetet – en tur Norges Cykleforbund spesielt varmt anbefaler. Turen starter og stopper på Thon Hotel Rosenkrantz. På veien sykler du forbi bryggen i Bergen og det finnes mange muligheter for kafé-pauser.
  Se sykkelturen på 55,8 km i RideWithGPS

Bodø

Bodø tilbyr sykkelturer som fanger essensen av både by og vill natur. Utforsk våre toppvalg av ruter, perfekt for familieutflukter eller for de som søker en fysisk utfordring.

For familien

 1. Distanse: 9 km | Høydemeter: 50
  Sykle til flotte Bodøsjøen og opplev masse spennende for hele familien på veien. Stopp innom Bodøsjøen camping- og lekeplass, Link Aspmyra Stadion, Luftfartsmuseet, Newton Flight Academy, Nordlandsbadet eller Bodøsjøen Friluftsmuseum på veien. Det finnes også en rekke butikker, kaféer og kiosker langs veien – som åpner for en avkjølende is i sommerværet. Turen starter og stopper på Thon Hotel Nordlys.
  Se sykkelturen på 9 km i RideWithGPS
 2. Distanse: 10 km | Høydemeter: 50
  En sykkeltur til Nyholmen Skansen vil være en opplevelse for både små og store, med start og stopp på Thon Hotel Nordlys. Nyholmen Skansen er bare få meter fra hotellet i luftlinje, men her må man sykle rundt det indre havnebassenget i Bodø for å komme frem. En flott tur for hele familien som fører til historisk grunn på Skansen – med blant annet utsikt til Nyholmen Fort.
  Se sykkelturen på 10 km i RideWithGPS

For mosjonisten

 1. Distanse: 65 km | Høydemeter: 580
  Opplev den flotte kystlinja fra Bodø sentrum og se Saltstraumen, et av verdens underverk, halvveis ut på turen. En sykkeltur som absolutt er verdt å ta hvis du har tid og mulighet når du er i Bodø. På ruta sykler du også forbi både jekte- og luftfartsmuseet – i tillegg til den fantastiske Saltstraumen. Turen starter og stopper på Thon Hotel Nordlys.
  Se sykkelturen på 65 km i RideWithGPS

Stavanger

Sykle gjennom Stavanger sine gater og naturlandskap! Våre favorittruter tilbyr noe for alle, fra familievennlige turer i byen til treningsruter langs den imponerende kystlinjen.

For familien

 1. Distanse: 9 km | Høydemeter: 90
  En rolig sykkeltur for hele familien – der dere kan teste badetemperaturen eller nyte en is på veien. Besøk badeplassene Strømsvik Bad Storhaug, Godalen Beach eller Rosenli strand. Dere kan også stoppe innom Breidvik- eller sjøparken, samt den kjente Badedammen. Turen starter og stopper på Thon Hotel Stavanger.
  Se sykkelturen på 9 km i RideWithGPS
 2. Distanse: 17,6 km | Høydemeter: 145
  Ta en tur rundt Stavanger sentrum på sykkel med hele familien. Opplev blant annet severdigheter som sverd i fjell, eller ta en dukkert på Vaulen badeplass. Turen starter og stopper på Thon Hotel Stavanger.
  Se sykkelturen på 17,6 km i RideWithGPS

For mosjonisten

 1. Distanse: 56,5 km | Høydemeter: 526
  Opplev frisk sjøluft og vind i fjeset på denne flotte turen rundt Stavanger. Se severdigheter som Tungenes fyr, «Brutt lenke», «Sola ruinkirke» og «Sverd i fjell». Turen starter og stopper på Thon Hotel Stavanger.
  Se sykkelturen på 56,5 km i RideWithGPS
 2. Distanse: 38 km | Høydemeter: 403
  Kombiner en god treningsøkt med en flott sykkeltur rundt Randaberg i Stavanger. En tur med både flotte veier og mye å oppleve på veien. Turen starter og stopper på Thon Hotel Stavanger.
  Se sykkelturen på 38 km i RideWithGPS

Trondheim

Oppdag Trondheim på sykkel, hvor by møter natur. Utforsk våre favorittruter, fra familievennlige traseer langs Nidelva til inspirerende treningsløyper mellom en rekke historiske attraksjoner.

For familien

 1. Distanse: 11 km | Høydemeter: 120
  En sykkeltur for hele familien i Trondheim sentrum. Ta et stopp på Ellen Lie vei lekeplass, badeplass eller en is på solsiden – eller gjør alt. Solsiden byr på alt fra mat og drikke til shopping, i likhet med Ladekaia. Vi anbefaler også at dere besøker Grotta på ladestien hvis dere har tid. Her er mulighetene mange! Turen starter og stopper på Thon Hotel Nidaros.
  Se sykkelturen på 11 km i RideWithGPS
 2. Distanse: 4 km
  Se flotte Trondheim fra sykkelsetet med hele familien. Erfar ikoniske Nidarosdomen, bybrua og de andre severdighetene langs veien. Det er også muligheter for et stopp på Marinen lekeplass, eller NTNUs Vitenskapsmuseum. Turen starter og stopper på Thon Hotel Nidaros.
  Se sykkelturen på 4 km i RideWithGPS

For mosjonisten

 1. Distanse: 38,6 km | Høydemeter: 615
  Dette er en sykkelrute som byr på flott natur og utsikt, samt veldig god trening. Se Nidarosdomen, Bybrua, Kristiansten Festning og Tyholttårnet langs veien. Dette er ruten for å oppleve området rundt Trondheim. Turen starter og stopper på Thon Hotel Nidaros.
  Se sykkelturen på 38,6 km i RideWithGPS

Relatert innhold

Aftalekode

Dette giver dig adgang til aftalepriser, der er tilgængelige.

Indtast venligst firmanavn.
Indtast venligst aftalenummer.