Konferansehotell i Lørenskog

Lørenskog ligger rett utenfor Oslo, og tilbyr en god blanding av kulturtilbud, shopping og naturopplevelser. Enten du søker ro, kulturelle attraksjoner eller morsomme aktiviteter som kan styrke teamet ditt, har Lørenskog alt som trengs for en produktiv og inspirerende konferanseopplevelse.

Vis som liste

Thon Hotel Snø

Største mødelokale: 325 pers. Hotelværelser: 289
Illustrationsbillede af konferencelokalet Jostedalsbreen med banketopsætning. Mange store vinduesflader, stor skærm på bagvæggen.

Thon Hotel Triaden

Thon hotel Triaden i Lørenskog har flotte kursus- og konferencelokaler med 18 mødelokaler i forskellige størrelser.

Største mødelokale: 200 pers.
Mødelokale med hestesko-opsætning med projektor

Vis på kort

Konferanse i Lørenskog

Thon Hotel Snø er et topp moderne konferansehotell som ligger sentralt plassert på Lørenskog. Fra hotellet er det under 30 minutter til Oslo sentrum og Oslo Lufthavn Gardermoen, og det er lett tilgjengelig med både bil og offentlig transport. Vegg-i-vegg finner du skianlegget SNØ, landets eneste innendørs skianlegg. Hotellet kan også skilte med treningsrom, restaurant, bar og eventkjeller. 

Møterom i Lørenskog

Hotellet har seks møterom og en storsal medet  60 m2 stort lerret. Alle rommene er utstyrt med det nyeste innen teknologi, og har naturlig dagslys som gir en behagelig atmosfære. Storsalen har en takhøyde på 7,6 meter, og har kapasitet til opptil 325 personer. De resterende møterommene har alle allergivennlig og lyddempende tepper, samt en takhøyde på 2,9 meter.  

Teknisk utstyr

Thon Hotel Snø tilbyr topp moderne teknisk utstyr for å sikre en sømløs opplevelse. Møterommene er utstyrt med blant annet videokamera, skjermer, smarte lydsystemer og trådløst internett.  

Konferansevert

Hotellet tilbyr dedikerte konferanseverter som sørger for at alle detaljer er ivaretatt. Verten deg bistår med alt fra teknisk støtte til tilpasning av menyen, og vil være tilgjengelig både før, under og etter arrangementet.  

Mat

Vi vet at mat er en viktig del av en vellykket konferanse.  Hotellets restaurant tilbyr et bredt utvalg av menyer, fra smakfulle pausemat til komplette måltider. Alle rettene er laget av ferske, lokale råvarer, og kjøkkenet er fleksibelt med hensyn til allergier og spesielle behov. Gjestene kan nyte alt fra frokostbuffé til utsøkte middager, tilberedt med omtanke og kreativitet. 

Teambuilding og aktiviteter

Lørenskog byr på et bredt spekter av aktiviteter som kan styrke samarbeid og samhold blant deltakerne. Blant aktivitetene finner du innendørs skianlegg, trampolinepark og andre sportslige utfordringer. For de som ønsker en mer avslappet opplevelse, finnes det også flotte turstier og kulturelle severdigheter i nærheten. 

Aftalekode

Dette giver dig adgang til aftalepriser, der er tilgængelige.

Indtast venligst firmanavn.
Indtast venligst aftalenummer.