Legg årets julebord til Thon Hotels

Tiden er inne for å planlegge årets sammenkomst med vennegjengen, familien eller kollegaer. Vær sikret julestemning ved å besøke et av våre julepyntede hoteller.

Vi elsker denne festperioden, og har lange tradisjoner med å arrangere selskaper for både bedrifter og privatpersoner. Våre hoteller dekker til et julebord med alles favoritter – og enda litt til. Vi pynter til jul på alle våre hoteller med stemningsfull belysning og dekorerte juletrær. Kanskje kommer til og med julenissen på besøk?

Inviter til et fantastisk selskap for å runde av 2023 – og sammen ønske 2024 velkommen. Velkommen til en fantastisk førjulstid hos Thon Hotels!

Julebord i alle former hos Thon Hotels

Våre kokker er opptatte av rene smaker og sesongbaserte råvarer. Vi ser frem til å servere deg og dine tradisjonell julemat av høy kvalitet.

Uansett hvem du vil feire høytiden med, har vi løsninger som passer deg.

Julebuffet i eget lokale

Buffet settes opp hos enkelte hoteller hvor gjestene kan ha et eget lokale. Her tilbys en stor og smakfull buffet med varme og kalde juleretter, samt et deilig dessertbord fylt med mange søte fristelser. Det kan også legges til rette for underholdning der gjestene blir sittende ved bordene. Når du leier et av våre stemningsfulle selskapslokaler får dere nyte maten og hverandre i fred og ro.

Juletallerken og -meny med gode råvarer

Menyen i restauranten kan variere fra hotell til hotell, men består alltid av gode råvarer, klassiske juleretter og et bredt utvalg drikkevarer. For en detaljert meny bes du kontakte hotellet du ønsker å besøke direkte.

Familiejulebord i hyggelige omgivelser

Inviter til et hyggelig søndagsselskap. Våre tradisjonelle familiejulebord gjennomføres på de fleste hoteller, og det vil serveres deilig mat og søte fristelser i restaurant- eller bankettområdet.

Gode grunner til å legge julebordet til Thon Hotels

Sentral beliggenhet og enkel adkomst

Velger dere et lokale som er sentralt plassert, gjør dere gjestene deres en stor tjeneste. Våre hoteller er stort sett plassert midt i hjertet av lokalsamfunnet, og det er både enkelt og rimelig å komme seg til og fra lokalet.

Overnatting med en god frokost

I tillegg er det uproblematisk å finne overnatting for de gjestene som ønsker å bli over, og dere trenger ikke beregne reisetid når festen er over. Unngå taxikø og den bitende vinterkulden ved å tilbringe natten bare noen trappetrinn unna lokalet, i en lun Jensen-seng plassert i hotellets mange ulike romtyper.

Dersom dere overnatter er Thon Hotels også kjent for sin bugnende frokostbuffé, som består av alt ganen kan drømme om. Det serveres friske smoothies, nytraktet kaffe, hjemmebakt brød, pannekaker, luftige croissanter og et hav av frukt – for å nevne noe. Velkommen til en god start på dagen derpå.

Pakkeløsninger og gode priser

Våre hoteller, på tvers av hele landet, tilbyr rimelige løsninger for deg som ønsker både julemat, overnatting og frokostbuffet til ditt arrangement.

Send en forespørsel til hotellet du ønsker å feire hos

Alle våre hoteller dekker til fest i fargeglade omgivelser, og har lokalene til å arrangere det perfekte julebordet. På Thon Hotels lover vi en god dose julestemning til både store og små.

Velkommen!

Fyll ut skjemaet for å sende forespørsel, så tar vi kontakt med deg

Felter med asterisk (*) må fylles ut.

Merk: Listen over inneholder kun hotellene som tilbyr julebord.
*Prisene kan variere

Vi lagrer dine opplysninger i 30 dager, deretter blir disse anonymisert og kun benyttet til statistikk.