Her er Oslo-opplevelsene du bør få med deg

Eksotisk mat, morsomme fremkomstmidler og Oslos skjulte perler! Gleden var stor da ekteparet Huldal fikk bli med på Oslos beste opplevelser.

Ektrepar på Damsredet

Ekteparet vant drømmehelg med Thon Hotels

– Yes! Får vi bo på Thon Hotel Rosenkrantz?

Det var reaksjonen til Elisabeth Strøm Huldal og ektemannen Bjørn Nedreberg Huldal da de vant en helg i Oslo med Thon Hotels, fylt med noe av det beste byen har å by på.

Ekteparet ble de heldige vinnerne etter en konkurranse på Thon Hotels Facebookside, og det tok det ikke lange tiden før de spaserte forventningsfulle inn i resepsjonen på Thon Hotel Rosenkrantz.

– Det første jeg sjekker før jeg booker hotell er alltid frokosten, og her vet vi at det er helt fantastisk, forteller Elisabeth entusiastisk videre, mens hun sjekker inn.

Ekteparet, som bor på Hamar, aner derimot ikke hvor mye god mat de skal spise de neste dagene.

De ansatte i resepsjonen på Thon Hotels er opptatt av at du skal få mest ut av hotelloppholdet - også utenfor hotelldørene. Derfor er agendaen denne gangen fylt med spennende anbefalinger og opplevelser fra ansatte hos Thon Hotels.

Nye favoritter

– At Oslo er en by i utvikling er det ingen tvil om. Byen har i langt større grad enn tidligere blitt satt på kartet som noe annet enn en «lillebror» i Skandinavia, forteller Emilie Eilertsen, Resepsjonssjef på Thon Hotel Rosenkrantz.

Utviklingen er nok i stor grad hjulpet av stadig mer fokus på matopplevelser og kultur, samt flere unike hoteller. Ifølge Eilertsen spør flere og flere gjester om de «skjulte perlene».

– Da kan vi for eksempel anbefale Vippa, Botanisk hage eller sightseeing på Grünerløkka. Vi får mange kommentarer på at det både er flere nye og spennende bydeler, flere gode serveringssteder, men også at tilbudet for kulturarrangement er større.

Med stadig flere populære aktiviteter i byen gjelder det å holde seg oppdatert, for å kunne gi de beste anbefalingene til hotellgjestene.

– Her på Thon Hotel Rosenkrantz jobber vi aktivt med å yte det lille ekstra, og skape en merverdi for gjestene våre, forteller Eilertsen videre.

Bestill et opphold på Thon Hotel Rosenkrantz

- Frokosten imponerer hver gang

Ekteparet startet dagen med nydelig frokost på Thon Hotel Rosenkrantz, hvor lokal og hjemmelaget mat er den store hemmeligheten.

– Vi elsker god mat og her vet vi at hotellfrokosten imponerer hver eneste gang.

Morgenfuglen Bjørn rekker til og med opptil flere frokoster før dagen begynner, noe han er svært fornøyd med.

Mat fra alle verdenshjørner på ett sted

Dagen fortsatte langs kaia fra Aker Brygge og ut forbi Akershus Festning. Der ligger sannsynligvis byens mest fargerike bygg, nemlig Vippa. Dette ble parets første matpause i hovedstaden.

– Wow! Hvor skal vi begynne? Det lukter fantastisk, er reaksjonen fra Elisabeth og Bjørn.

Lukten av indisk butter chicken, meksikansk taco og autentisk mat fra Midtøsten sprer seg i det store, høye rommet. Ekteparet går rundt med store øyne og vann i munnen.

– Hva i all verden skal vi bestille? Vi har lyst på alt!

På et ledig bord ute i solen setter de seg ned med smaker fra både India, Syria og Vietnam.

Vi hadde aldri visst om dette stedet på egen hånd. Hit skal vi definitiv tilbake! Bjørn Nedreberg Huldal om Vippa

Et stort stykke natur, midt i byen

Midt i sentrum, mellom Tøyen og Grünerløkka, ligger Botanisk hage - en av Oslos flotteste, grønne lunger. Den sentrale plasseringen har gjort det til et knutepunkt i byen, som gjør det ekstra tilgjengelig for kollektiv trafikk. Fra Vippa var det kun en liten busstur.

Botanisk hage, eller Naturhistorisk museum, dekker hele 150 mål, og her finner man rundt 35.000 planter og omtrent 7.500 arter.

– Det er virkelig utrolig fint her, forteller ekteparet, mens de lukter seg frem fra plante til plante.

Turen kan enten ende på caféen midt i hagen, eller så er det ikke lange veien til flere gode spisesteder.

Den hyggelige nabolagsrestauranten Grådi byr blant annet på sunne og fargerike retter, som har blitt svært populært på kort tid.

Skap din egen drømmehelg i Oslo med Thon Hotels

Drømmedag på Løkka

Grünerløkka er et strøk i Oslo med mye historie, og er et område i sterk utvikling med et enormt kulturliv, scener, vintage-butikker og flere små gründervirksomheter. Området er perfekt for å starte en innholdsrik dag, med mange gode lunsj-restauranter.

Elisabeth og Bjørn spaserer gjennom Olav Ryes Plass og Birkelunden, før de ender opp på en liten restaurant med rødrutete duker. Hos Ostebutikken står menyen på en tavle, og hvitløk og franske lukter vekker stor matlyst.

– Dette er jo et lite stykke Frankrike midt i Oslo!

Etter en innholdsrik dag kan det være godt med et pust i bakken på hotellet. Da er det ekstra behagelig med sentral beliggenhet og gode senger.

Thon Hotels har i løpet av de siste årene pusset opp for 1,4 milliarder kroner, og har satset tungt på design, teknologi og matopplevelser. På utvalgte hotell kan du til og med få gratis kveldsmat, for å gjøre dagen komplett.

Hyggelige kveldsaktiviteter i byen

Sommeren i Oslo byr på alt fra teater og musikk, til mat eller arkitektur. Ekteparet Huldal fikk en anbefaling av resepsjonssjefen hos Thon Hotel Rosenkrantz både Sommerstandup på Latter, og en hyggelig kveldstur gjennom fargerike Damstredet. Og det ble en ny opplevelse for de begge.

– Om jeg skulle bodd i Oslo skulle jeg absolutt bodd her! Se, så hyggelig!

Elisabeth legger ikke skjul på hvor sjarmert hun er av den gamle gaten ved Fredensborg: Lave trehus i forskjellige farger minner om Kardemomme by, og blomster i full spring gir en sommerlig duft gjennom hele gaten.

– Nei, dette har vi aldri hørt om. Tenk at det finnes et slikt sted i Oslo, kommer det fra Bjørn.

Etter den lille spaserturen ventet et bord på den italienske restauranten Arno Ristorante. Med kun noen få bord i hele restauranten er dette stedet for en romantisk middag.

– Det var veldig hyggelig å avslutte en fin dag med en rolig middag og nydelig mat. Det er deilig å slippe unna de hektiske turistområdene, forteller de.

Paret fikk også en kveld med Sommerstandup på Latter, hvor forskjellige komikere står på den lille scenen i bakgården hele sommeren.

– Nå STORKOSER vi oss. Dette er skikkelig gøy, var meldingen fra det glade ekteparet.

Ähnliche Inhalte

Vertragscode

Um sich anzumelden geben Sie bitte den Firmennamen und den Firmencode ein.

Bitte geben Sie den Namen des Unternehmens ein.
Bitte geben Sie Ihre Vertragsnummer ein.