Gi en fargerik opplevelse på Thon Hotels

Kjenner du en eller flere personer som fortjener den perfekte gave, men er usikker på hva du skal gi? Et digitalt gavekort på hotellopphold er enkelt både for deg og mottaker, og en opplevelse som garantert vil bli satt pris på.

familie på ribsafari

I tiden etter at Norge stengte ned i mars 2020, har vi vært nødt til å tilpasse oss situasjonen som lande har vært i - og ofte med lite tid til forberedelse. Bedrifter og ledere har tilpasset seg en ny hverdag og nye konkurransesituasjoner. Mange ansatte har tilpasset seg nye måter å jobbe på, og ikke minst omgivelser jobben gjøres i. Positivitet, engasjement og omstillingsvilje har vært veldig viktige faktorer i denne spesielle tiden.

Kanskje er tiden inne for å takke noen? Thon Hotels ønsker å gjøre det enkelt for bedriften å sende en hyggelig hilsen til den ansatte og takke for en god innsats gjennom denne perioden. Vi har laget en digital løsning for bestilling av gavekort. Verdien på gavekortet fastsettes av giver og brukes som delbetaling for overnatting på Thon Hotels. Mottaker av gaven kan dele den med sin kjære, sin familie eller en venn. En hilsen som gir mulighet for en god opplevelse, blir enda bedre når den kan deles med noen som stå en nær.

Bestill digitalt gavekort

Via thonhotels.gifty.no kan du nå bestille et digitalt gavekort med kun noen få klikk, enten som privatperson eller bedrift.

 • Velg gavekortets verdi.
 • Legg inn navn på bedriften.
 • Legg inn e-posten gavekortene skal sendes til.
 • Velg antall gavekort.
 • Betal med kort eller vipps når firma bestiller og betaler direkte.
 • Dersom din bedrift ønsker faktura på gavekortene, kontakt oss på .
 • Gavekortene og kvittering (bilag til regnskap) blir umiddelbart sendt på e-post.
 • Skriv ut og gi bort - eller videresend gavekortene på e-post til riktig mottaker.
 • Den heldige mottakeren bruker enkelt gavekortets verdi ved booking av hotellopphold på våre hjemmesider.

Verdi og utløpsdato

 • Gavekortene har en varighet på 1 år. Oppholdet må bestilles innen utløpsdato, men bo perioden kan være etter utløpsdato.
 • Vi gir rabatt ved kjøp av et større antall digitale gavekort.
 • Les mer om betingelsene her

For spørsmål eller endringer, ta kontakt med oss på .

 

Norges beste hotellkjede i 2020

De siste årene har Thon Hotels pusset opp både hotellrom, lobbyer, barer, restauranter og konferanserom på tvers av vårt langstrakte land. I kombinasjon med et stort fokus på eksepsjonell service og utsøkte matopplevelser, førte dette til at vi i 2020 ble kåret til Norges beste hotellkjede av Norsk Kundebarometer.

Sett farge på dagen til en du er glad i med et opphold på et av våre over 70 hoteller i Norge, og la noen glede seg til både planleggingen og gjennomføringen av sitt drømmeopphold.

Thon Hotel er en landsdekkende norsk hotellkjede og en del av Olav Thons Stiftelsen.

Relevante artikler

Code d’accord

Veuillez mettre le nom de l’entreprise et le code afin de vous identifier.

Veuillez saisir la raison sociale.
Veuillez saisir le numéro de contrat.