Konferansegjester som sitter rundt et bord i konferanselokalene til Thon Hotel Opera

Hurra – det er kurs- og konferansetid igjen!

Etter å ha tilbrakt en liten evighet foran skjermen, er det med stor glede vi kan meddele at vi nå er klare for å ta imot våre kurs- og konferansegjester igjen. Velkommen til oss – og til å se hverandre i levende live.

– Vi merker helt klart et behov, og ikke minst en enorm glede, blant kundene våre. Det er tydelig at folk nå trenger å møtes fysisk og se hverandre i øynene igjen, sier Jostein Brustad.

Han er salgsdirektør i Thon Hotels, som gleder seg stort til å fylle hotellene med konferansegjester igjen.

Bare den siste uka har etterspørselen etter møter og konferanser økt med hele 300 prosent, og Brustad forteller at bedrifter som ønsker å samles i overskuelig framtid bør handle raskt.

– Vi har utrolig stor pågang, både fra bedrifter og privatpersoner. I tillegg til kurs og konferanser, bookes det både bryllup, store selskaper og møter for lag og foreninger som har stått på vent i halvannet år.

Viktigere enn noen gang å samles

Selv om teknikken har reddet oss i en utfordrende tid, virker det altså som at mange nå er klare for å skrote videokonferansen. En av tingene som har en tendens til å fordufte når vi kun møtes via skjerm, er den sosiale småpraten. Antagelig har du helt mistet oversikten over hvem av kollegaene dine som har fått hund, kjæreste eller prolaps.

Og nettopp derfor har det kanskje aldri vært så viktig å samles som det er nå.

– Bedriftskulturen har nok vært gjennom en endring mange steder, tror Jostein Brustad.

– Jeg tror det er viktig å «ta tempen» på kulturen – og det kan vi tilrettelegge for med møter, kurs eller konferanser hos oss.

Les også: Hybridkonferanse – En fysisk og digital kombinasjon

Du kan holde fokus – vi fikser resten

Arrangerer du et møte på et Thon Hotel, trenger du kun å ha fokus på det du skal levere, uten å bekymre deg for om alt rundt fungerer.

– Det kan være ting man tar litt for gitt, som at det tekniske utstyret virker som det skal, at maten er velsmakende og kaffen varm, påpeker Brustad.

Thons hoteller oppgraderes jevnlig, og da legges det alltid stor vekt på AV-utstyr, samt at lokalene har god luft, riktig temperatur og godt lys.

– Det er vanskelig å holde foredrag for trøtte gjester, og mange undervurderer viktigheten av riktige lys– og luftforhold i lokalet.

Det sørges også for energipåfyll i pausene, med smakfull mat laget på gode, norske råvarer.

– Vi legger kjærlighet og fagkunnskap i matlagingen og våre kokker kan få de enkleste råvarer til å skinne gjennom riktig tilberedning, sier Brustad.

Trygge rammer

Siste del i Regjerningen ble nylig innført, så nå er det full gjenåpning av våre storsaler. 

Selv om vi nå kan leve som normalt, tar alle Thon-hoteller fortsatt smittevern på alvor. Vi har gode rutiner på plass, og det er blant annet en selvfølge at det står håndsprit tilgjengelig rundt om på hotellet og at alle overflater vaskes jevnlig.

– Alle som kommer til oss kan være sikre på at vi følger nasjonale råd og tilrettelegger for en trygg opplevelse hos oss. Det har vi blitt nokså drevne på, avslutter Brustad.

Tre grunner til å holde kurs– og konferanse hos oss

  • Vi sørger for at alt fungerer så smidig som mulig. Du kan være sikker på at teknisk utstyr og lys- og temperaturforhold er på stell. Har du for eksempel behov for at noen av kursdeltakerne deltar digitalt, er det helt uproblematisk: Vi har tilgang på det som trengs for en vellykket hybridkonferanse.
  • Vi vet at god mat er prikken over i-en på konferanse, og jobber for at maten vi serverer er av høyeste kvalitet, basert på lokale spesialiteter og gode, norske råvarer.
  • Du kan være trygg på at smittevern blir tatt på alvor hos oss. Vi følger alltid alle anbefalinger og råd fra norske helsemyndigheter.

Relatert innhold