Fra hotellobbyen til skiheisen på under ett minutt

Med innendørs skianlegg vegg i vegg er Thon Hotel Snø rigget for vinterentusiaster året rundt. Men hotellet vil også være for deg som foretrekker sommer.

Mann iført blå skidrakt bærer på et par med ski i Thon Snø innendørs skiarena

På Thon Hotel Snø i Lørenskog tar skisesongen aldri slutt. Sommer som vinter kan du spenne på deg skiene i hotellets underetasje og tråkke rett ut i løypene til innendørsanlegget SNØ.

Hotelldirektør Tamas Csorba forteller at med både slalåmbakke, barnebakke, snowboard-park, langrennsløype og isklatrevegg er det ingen andre innendørs snøarenaer i verden som tilbyr like mye som SNØ.

Noe for alle

– Thon Hotel Snø ønsker å være et inkluderende hotell ikke bare for gjestene, men også for nabolaget. Alle skal føle seg hjemme og velkomne – enten du er gjest, skientusiast eller bor i blokka rett over gaten. Her kan alle som vil komme og nyte vår prisvinnende frokostbuffé, eller en middag i restauranten som henter inspirasjon fra Alpene.

Fra shorts til skidress i vante Thon-omgivelser

Når Thon Hotel Snø åpner i juni 2023, kan du ta hotellheisen ned til underetasjen, spenne på deg skiene og skli inn i alpinbakken. Deretter er det bare å glede seg over en dag med perfekt føre. Fordelen med et innendørs snøanlegg er at du ikke trenger å bry deg en døyt om været.

Du trenger ikke ta med eget skiutstyr. Har du hansker og lue så får du leid resten hos SNØ. Temperaturen er alltid mellom minus to og minus fire grader og gir perfekt skiføre, både i langrennsløypa og i slalåmbakken.

Ingen tvil om at det er Thon Hotels

I hotellresepsjonen vil det være skjermer med live-bilder fra skianlegget, og i underetasjen vil du finne store, freshe garderober der du enkelt kan skifte før du skal ut i snøen. 

Når det kommer til design for øvrig, vil hotellet ha det kjente, urbane og fargeglade uttrykket som du kjenner fra Thon-kjeden. Du vil selvsagt få servert den samme smaksrike frokosten som hos andre Thon hoteller.

Et hotell for alle

Som konferansehotell med flere møterom i ulike størrelser, er Thon Hotel Snø godt egnet for bedrifter og andre som skal samle mange på samme sted, men blant hotellets 289 rom vil du også finne flere familierom.

– Vi ønsker å favne alle. Med den korte veien til hovedstaden og flyplassen vil hotellet være populært for forretning- og konferansemarkedet, men nærheten til snøanlegget gjør hotellet attraktivt også for vintersportsutøvere og barnefamilier, sier hotelldirektøren.

Alt du trenger for et hyggelig opphold

Hotellet kan også skilte med treningsrom, restaurant, bar og eventkjeller, så her har man alt man trenger for et hyggelig opphold. 

– Ekstra hyggelig er det jo for familier og par som vil ha en «getaway» og en helg der de slipper å sitte mange timer i bil opp til fjellet for å få gode snøforhold. Hos oss får du både det og hotelluksusen kun 20 minutter fra Oslo, avslutter hotelldirektøren.

Relatert innhold

Aftalepris

Dette giver dig adgang til aftalepriser, der er tilgængelige.

Indtast venligst firmanavn.
Indtast venligst aftalenummer.