Nå åpner Thon partnerhotell i Danmark

For bedrifter på seminar eller familier på gjennomreise: Thons første hotell i Danmark er et rimelig alternativ for alle som vil oppleve nabolandet.

Midt mellom Danmark sin hovedstad København og festivalbyen Roskilde finner du Høje Taastrup. Forstaden er kanskje ukjent for mange nordmenn, men det vil Thon Hotels og samarbeidspartneren CIC Hospitality gjøre noe med.

Nå tar nemlig Thon Hotels over et hotell i den flotte forstaden. 

– Thon Hotels er godt kjent i Norge så vi håper flere nordmenn oppdager Høje Taastrup nå, sier Øyvind Frisak, kommersiell direktør i CIC Hospitality, som skal stå for driften av hotellet.

– Ikke minst er det fint at medlemmene av THON+ endelig får et hotell i Danmark, legger Frisak til.

Få minutter til opplevelsene

Hos Thon Partner Hotel Høje Taastrup befinner du deg sentralt på Sjælland. Den umiddelbare nærheten til hovedstaden i øst og den hyggelige gamle handelsbyen Roskilde i vest, åpner for kulturopplevelser i både den ene og den andre retningen.

– Med fem minutters gange til toget og en rekke parkeringsplasser utenfor hotellet vil gjestene våre spare både tid og penger på å bo hos oss, sier Frisak.

Men selv om hotellet ligger rett ved togstasjonen, må du slett ikke dra din vei for å finne på ting å gjøre. Høje Taastrup er omkranset av flotte naturområder, og flere av landets beste golfbaner ligger her.

Knappe ti minutter fra hotellet finner du en stor skatepark og kjøpesenteret City 2 med butikker, kafeer og restauranter, samt Copenhagen Designer Outlet som selger kjente merkevarer til nedsatte priser.

Togskinnene som strekker seg på tvers gjennom Taastrup gjør det svært enkelt å komme seg til og fra hotellet. Ikke bare går det direktetog mellom flyplassen Kastrup og Høje Taastrup stasjon, fra togstasjonen tar det dessuten kun 10 minutter til Roskilde og knappe 15 minutter til København. 

Hotellets tilknytning til en europeisk storby gjør det ideelt å arrangere konferanse her, etterfulgt av ferie, foreslår Frisak. 

For selv om hotellet egner seg for alt fra barnefamilier til festivalgjester som ønsker et rimelig alternativ i nærheten av festlighetene, er det kanskje spesielt ideelt for bedrifter på tur.

– Vi har stor kapasitet og fleksibilitet når det gjelder størrelsen på hotellrom og møterom. Alle konferanserom har moderne utstyr og med plass til 420 deltakere vil vi kunne arrangere det meste her.

Tar du med bedriften til hotellet kan dere dra inn til København og få en smak på livet i storbyen, før dere trekker dere tilbake til rolige Høje Taastrup og fortsetter arbeidet.

Ethvert hotelloppholds høydepunkt

For mange er frokosten hotelloppholdets høydepunkt, og det vet Thon Hotels. Frisak forsikrer om at frokosten vil være av samme gode kvalitet på Thon Partner Hotel Høje Taastrup selv om den her vil gå under betegnelsen «morgenmad».

– Vi kommer til å ha Thon sitt frokostkonsept. Ellers vil det være enkel matservering på kveldstid. Mat vil alltid være tilgjengelig gjennom hotellets selvbetjente «shop»-løsninger.

Thon Partner Hotel Høje Taastrup åpner 4. januar 2023.

Relatert innhold

Aftalekode

Dette giver dig adgang til aftalepriser, der er tilgængelige.

Indtast venligst firmanavn.
Indtast venligst aftalenummer.