Turist i egen by

Rebecca fikk oppleve å være turist i egen by, mens kjæresten Timm fikk se Norge fra sin beste side.

Fargerik frokost på Thon Hotel Tønsberg Brygge

Rebecca Helena Arnesen studerer i Berlin, og skulle i sommer introdusere sin tyske kjæreste Timm Bange for Norge, for første gang.

–Jeg hadde lyst til å vise han hjembyen min, Tønsberg, som er en av de fineste sommerbyene i landet. Ettersom vi er studenter, har vi ikke muligheten til å unne oss så mye luksus, men jeg tenkte det hadde vært gøy å overraske ham med noen netter på hotell, forteller Arnesen.

Frokosten var et høydepunkt

Gleden var derfor stor da Thon Hotels inviterte dem til å teste Thon Hotel Tønsberg Brygge.

Det totalrenoverte hotellet ligger midt i hjertet av byen, med kort vei til shopping, restauranter, badeliv og Slottsfjellet.

– Vi koste oss masse! Sengene var utrolig gode, og den eneste motivasjon til å stå opp var den deilige frokosten hver morgen. Frokosten var noe av det beste med oppholdet. Den hadde mye sunn og variert mat, et stort utvalg av både kjøtt- og vegetarretter, og mange økologiske tilbud, sier Arnesen.

– Det var også veldig hyggelig at de gikk rundt til gjestene og skjenket kaffe under frokosten, legger hun til.

Anne Margrethe Rotevatn Dahle

"Frokosten var noe av det beste med oppholdet."Rebecca Helena Arnesen

Midt i smørøyet

God service var også en av tingene paret la merke til under oppholdet.

– Vi spurte om vi kunne få et rom med utsikt, og de ordnet det med en gang. Det var heller ikke noe problem å sjekke ut en time senere enn planlagt. De var veldig høflige, blide og hjelpsomme i resepsjonen.

Arnesen forteller at hun synes rommene var veldig fine, og hadde et friskt design. Beliggenhet er også noe hun mener er viktig.

– Hotellet ligger sentralt på brygga i Tønsberg. Her er det mange fine utesteder og restauranter. Tønsberg tilbyr også mye kultur og historie fra vikingtiden, noe som var spennende for kjæresten min, som kommer fra Tyskland.

Relevant innhold

Avtalskod

Detta ger dig tillgång till avtalspriser där sådana är tillgängliga.

Vänligen ange företagsnamn.
Vänligen ange avtalsnummer.