Oslos nye, urbane bysentrum

Etter flere år med rivende utvikling, byr Storo som destinasjon på en egenartet byopplevelse. Her står det urbane side om side med natur og rekreasjon.

Utsikt over Oslo fra taket på Thon Hotel Storo

I løpet av de seneste tjue årene har Nydalen og Storo gått gjennom en enestående forvandling. Fra å være en typisk industriplass, har de to områdene blitt et langt mer sammensmeltet og frodig bysentrum. 

Et mangfold av butikker, Norges største kino, Oslos største kjøpesenter, serveringssteder, spennende underholdningstilbud og flott natur, utgjør nå hjertet av Storo. Området kan snart kalles komplett, og med nye Thon Hotel Storo har enda en viktig brikke falt på plass.

Dette finner du på Storo

Med områdets utviklingsvekst, har flere spennende tilbud blitt skapt for å gjenspeile etterspørselen for både boende og besøkende. Les videre, og få et godt innblikk i hva destinasjon Storo har å by på fremover.

Filmopplevelse i verdensklasse

Med flotte saler, fantastisk bildekvalitet og en glimrende atmosfære, skaper Odeon Oslo et kinobesøk på et helt nytt nivå. Landets største kinosenter ligger midt mellom Storo Storsenter og Bi, og åpnet dørene i mars i år. Kinoen huser 14 ulike kinosaler - nok til å fylle hele 1700 seter. 

Den største salen er en IMAX-sal, med et lerretet på høyde med et fem-etasjers hus. Her vises IMAX-versjoner av nye filmer, noe som byr på en enestående kino-opplevelse. Kinosenteret er i tillegg verdens eneste med laserprojeksjon og DOLBY ATMOS-lydsystem i 13 av salene.

Oscar's bar på kinosenteret er et perfekt sosialt samlingspunkt i forbindelse med eventer og premierer. Her serveres kaffe, vin, øl og forskjellig snacks. Du finner også flere av dine snacks- og godterifavoritter i en egen avdeling.

Vil man unne seg litt ekstra, kan man bestille seter i ODEON LUXE. Dette er en VIP-sal som består av komfortable reclinerstoler, med justerbare fothvilere og seterygger, varme i setene, mobilladere og små bord. 

Storo Storsenter

I gangavstand fra Thon Hotel Storo, og rett over veien fra Odeon Oslo, ligger Oslos største shoppingsenter. Fordelt utover fire oversiktlige etasjer, finner du over 130 butikker, vinmonopol og spisesteder. Du finner også tjenester som skredder, skomaker, renseri, hudpleie og personal shopper.

Skøytebane & minigolf

Storo Storsenter byr ikke bare på shopping. På utsiden av senteret finner du et torg hvor aktivitetene baseres etter sesong, til stor glede for besøkende.

På vintertid kan både barn og voksne stå på skøyter og ha det moro på den flotte "Storoisen".  Når våren kommer gjøres området om til en 18-hulls minigolf-bane. Alt nødvendig utstyr kan leies på stedet, så du enkelt kan slå et slag med familien, venner eller kollegaer. I løpet av sommeren vil det også komme torgsjakk og boccia. 

Et rikt utvalg av gode spisesteder

Restauranten på Thon Hotel Storo blir et nytt og spennende restaurantkonsept, hvor menyen baseres på sesongens beste råvarer. Det vil bli lagt stor vekt på kortreist og økologisk mat, med fokus på bærekraft.

Utover hotellets restaurant, er god mat og drikke enkelt å finne på Storo. Samtidig kommer nye spisesteder som perler på snor.

Storobuen

I løpet av høsten kommer nye, spennende restauranter i det buedeformede bygget som grenser ut mot Vitaminveien. Den nye bebyggelsen har fått navnet Storobuen.

I Storobuen flytter restaurantene Pink Fish og Sumo inn i løpet av høsten. Førstnevnte serverer en rekke burgere, hot pots, supper, salater og wraps. Konseptet er å servere velsmakende og sunn fast food – det hele med fersk, norsk laks i fokus. Sumo serverer næringsrik asian fusion, og kan friste med et bredt utvalg innen sushi, samt flere varme retter.

Nydalen spiseri & bryggeri

Dette er en restaurant og mikrobryggeri i ett. Her kan man enten sitte ute, med utsikt over fredfylte Akerselva, eller inne i den avslappende atmosfæren.

Går man en etasje opp, kan man boltre seg i spill. Her finnes fire shuffleboard, dart og brettspill. I denne etasjen har du også tilgang til en stor bar og matservering. Stedet er et utmerket for å koble ut med kollegaer etter en konferanse, eller en lang arbeidsdag.

Johnny Rockets

Det populære dinerkonseptet Johnny Rockets startet i USA for over 30 år siden, og etter sommeren kommer det til Storo. Med røtter i det klassiske amerikanske kjøkken, vil dineren på Storo samtidig oppleves med en moderne vri. 

Burgerne som serveres leveres ferske fra Strøm Larsen. På menyen finner du flere klassikere  som milkshake, pannekaker, egg og bacon, chilifries, buffalo wings, alt basert på råvarer av høy kvalitet. 

Natur & rekreasjon

I en pulserende bydel, er det befriende å kunne søke fred og ro i naturomgivelser. På Storo ligger naturen i umiddelbar nærhet.

I området renner Akerselva, Oslos "grønne lunge". Langs den finner man gode turstier og trygge badeplasser. For den friluftinteresserte er det kort vei til marka, som blant annet inviterer til skiturer, fiske og sykling. Ønsker man å komme seg ut av bykjernen, ligger ikke Grefsenkollen langt unna. Med utsyn over Oslofjorden, marka og Holmenkollen, er utsikten verdt turen i seg selv.

Fangene på fortet

Siden 1993 har Fangene på Fortet rullet over norske TV-skjermer, og programmet leder til nostalgi for mange. Nå trenger man ikke å reise langt for å oppleve konseptet selv. I Nydalen finner du Fangene på Fortet, som byr på 45 ulike celler med oppgaver ditt team skal løse sammen.

Fangene på Fortet er et utmerket sted å arrangere teambuilding, kickoff og firmafest. Her får dere utfordret hodet, kroppen og deres samarbeidsevner, og skapt minner dere sent vil glemme. Har man lyst på noe godt og enkelt å spise, er det mulig å bestille pizza og drikkevarer i forbindelse med arrangementet. 

Riksteateret

Riksteateret, kjent som hele Norges teater, holder til på Nydalen og har teaterstykker som passer for voksne og barn. Her kan du oppleve alt fra de store klassikerne til den nye samfunnsdramatikken. 

Med en visjon om å by på det beste for de fleste, er Riksteateret stedet som gjør scenekunst til allemannseie.

Til høsten spilles Stein i lomma, en svært samfunnsaktuell og ekte feelgood-komedie. Senere tar Riksteateret Georgs magiske medisin til scenen, som lover en forestilling med mye musikk og magi, for hele familien. 

Relatert innhold

Avtalskod

Detta ger dig tillgång till avtalspriser där sådana är tillgängliga.

Vänligen ange företagsnamn.
Vänligen ange avtalsnummer.