Konferansehotell i Brønnøysund

Å holde kurs eller konferanse i Brønnøysund gir deg en unik mulighet til å kombinere produktive møter med naturopplevelser. Brønnøysund er kjent for sin vakre skjærgård, perfekte for kajakkpadling og sykling. Det er i tillegg kort vei til både flyplassen og Hurtigruten.

Møterom
Torghatten

Visa som lista

Thon Hotel Brønnøysund

Vi har 5 konferanse- og møterom med komfortable møbler og godt med dagslys. Trådløst internett er tilgjengelig for våre kurs- og konferansegjester.

Största mötesrummet: 150 pers Hotellrum: 143
Konferanselokale på Thon Hotel Brønnøysund med plass til 18 personer

Visa på karta

Konferanse i Brønnøysund

Vårt konferansehotell i Brønnøysund har moderne fasiliteter, og sikrer at ditt neste arrangement blir både produktiv og minneverdig.

Møterom i Brønnøysund

Vårt hotell i Brønnøysund tilbyr et variert utvalg av møterom og konferansesaler som passer for ulike forretningsarrangementer, fra små møter til store konferanser. Alle våre møtelokaler er innredet med tanke på funksjonalitet og komfort, slik at dere kan arbeide effektivt. Rommene er fleksible og kan tilpasses etter antall deltakere og ønsket oppsett.

Teknisk utstyr

For å sikre en vellykket gjennomføring av deres arrangement, er konferanselokaler utstyrt med moderne teknisk utstyr. Dette inkluderer høyhastighets internett, projektorer, lydsystemer og videokonferanseutstyr. 

Konferansevert

Vi har dedikerte konferanseverter som er tilgjengelige for å sikre at deres ønsker og behov under konferansen blir ivaretatt. Konferanseverter assisterer deg med alt fra planlegging av agenda til personlig mottakelse av deltakerne, og sørger for at arrangementet går som planlagt.

Mat

Vi tilbyr et bredt utvalg av matservering som er tilpasset konferanser og forretningsmøter. Fra energigivende pausemat til gourmetlunsjer og middager, vårt kjøkkenteam legger vekt på kvalitet og smak. Alt maten er tilberedt med ferske, lokale råvarer for å gi en smaksopplevelse som komplementerer deres arrangement.

Thon Hotels i Brønnøysund er det ideelle valget for deres neste forretningsmøte eller konferanse. Kontakt oss i dag for å planlegge deres neste møte eller konferanse hos oss.

Avtalskod

Detta ger dig tillgång till avtalspriser där sådana är tillgängliga.

Vänligen ange företagsnamn.
Vänligen ange avtalsnummer.