Konferansehotell i Elverum

Elverum er det perfekte stedet for møter og konferanser, bare en time fra Oslo Lufthavn Gardermoen. Her kryr det av kultur- og naturperler verdt å få med seg. Enten du ønsker å utforske skogkledde stier, besøke spennende museer, eller bare nyte den fredelige atmosfæren, tilbyr Elverum et ideelt avbrekk fra byens mas og kjas.

Bildekarusell

Visa som lista

Thon Partner Elgstua

Största mötesrummet: 250 pers Mötesrum: 10 Hotellrum: 107
Elgkua mötesrum med klassrumslayout på Elgstua Hotell

Thon Partner Hotel Central

Största mötesrummet: 250 pers Mötesrum: 4 Hotellrum: 83
Møterommet Elvelyst med klasseromsoppsett på Hotel Central i Elverum

Visa på karta

Konferanse i Elverum

Thon Hotels' konferansehoteller i Elverum ligger strategisk plassert, med kort avstand til både togstasjon og sentrum. Dette gjør det enkelt for deltakerne å komme seg til og fra konferansen, enten de kommer fra Oslo, Hamar eller andre nærliggende områder. Beliggenheten gir også enkel tilgang til lokale attraksjoner og naturopplevelser. 

Møterom i Elverum

Våre konferansehoteller i Elverum tilbyr et bredt utvalg av møterom og konferansesaler – alt fra intime møterom for mindre grupper til store konferansesaler som kan huse større samlinger. Alle rommene er praktisk utformet og godt utstyrt for å møte behovene til ditt arrangement.   

Thon Partner Elgstua

Thon Partner Elgstua har ti møterom i ulike størrelser, hvor det største rommet har plass til opptil 250 personer. Alle rommene har dagslys og er universelt utformet.  

Thon Partner Hotel Central

Thon Partner Hotel Central har fem møterom, der det største rommet kan huse opptil 250 personer. To av rommene kan i tillegg slås sammen til ett rom med plass til 150 personer. 

Teknisk utstyr

Begge våre hoteller i Elverum er utstyrt med toppmoderne teknisk utstyr for å sikre en problemfri konferanseopplevelse. Rask internett, samt moderne lyd- og bildeutstyr er tilgjengelig i alle våre møterom.  

Konferansevert

For å sikre at ditt arrangement går knirkefritt, tilbyr vi dedikerte konferanseverter som er tilgjengelige gjennom hele arrangementet. Vår konferansevert vil hjelpe med alt fra planlegging og tekniske behov til gjennomføring og matservering underveis i arrangementet. 

Mat

God mat er en viktig del av en vellykket konferanse, og våre hoteller i Elverum tilbyr et bredt spekter av mat- og drikkealternativer som passer til alle anledninger. Våre dyktige kokker bruker ferske, lokale ingredienser for å skape smakfulle retter, enten det er til pausebuffé, frokost, lunsj eller middag. Vi tilbyr også spesialtilpassede menyer som tar hensyn til allergier. 

Avtalskod

Detta ger dig tillgång till avtalspriser där sådana är tillgängliga.

Vänligen ange företagsnamn.
Vänligen ange avtalsnummer.