Konferansehotell i Selbu

Selbu ligger idyllisk til ved bredden av Selbusjøen, og er en perfekt destinasjon for konferanser og møter. Omringet av vakre skoger og fjell, tilbyr Selbu et rolig og inspirerende miljø for møter, kurs og konferanser. Enten det er aktiviteter, naturopplevelser eller lokal kultur som frister, har Selbu noe å tilby for alle.

Konferansesal med skråtak i treverk og store vinduer langs veggene. Bord og stoler i klasseromsoppsett.
Oversiktsbilde av bredden av Selbusjøen, sett ovenfra.

Visa som lista

Thon Partner Hotel Selbusjøen

Största mötesrummet: 140 pers Mötesrum: 7 Hotellrum: 58
Lyst møterom med store vinduer på venstre side. Bord og røde stoler i klasseromsoppsett.

Visa på karta

Konferanse i Selbu

Kun en kort kjøretur fra Trondheim sentrum og Trondheim Lufthavn Værnes, finner du vårt konferansehotell Thon Partner Hotel Selbusjøen. Hotellet er et historisk hotell med utsikt over Selbusjøen. 

Møterom i Selbu

Thon Partner Hotel Selbusjøen tilbyr møterom og konferanselokaler for både små og store samlinger – enten du planlegger bryllup, konfirmasjon eller møte med jobben. Rommene kan enkelt tilpasses etter dine behov, og har god takhøyde og rikelig med dagslys.  

Teknisk utstyr

Hotellet er godt utstyrt innen teknisk utstyr. Dette inkluderer blant annet prosjektorer og rask, trådløs internett. Teknisk støtte er tilgjengelig for å sikre at alt fungerer som det skal, slik at du kan fokusere på innholdet i møtet ditt uten tekniske bekymringer.

Konferansevert

En dedikert konferansevert er tilgjengelig for å assistere deg med alle detaljer før, under og etter arrangementet. Fra tilrettelegging av teknisk utstyr til organisering av pauser og servering av mat, sørger konferanseverten for at alt går etter planen. Dette gir en ekstra trygghet og gjør det mulig for arrangørene å fokusere på det faglige innholdet.

Mat

Gode matopplevelser er en viktig del av en vellykket konferanse. Hos oss er hjemmelaget mat og god drikke en selvfølge – enten det er pausemat eller mat til større selskaper. Våre kokker står klare til å lage velsmakende retter til våre gjester - gjerne med ingredienser fra eget stabbur eller fra lokale aktører. Vi tilbyr også vinsmaking i hotellets vinkjeller. 

Teambuilding og aktiviteter

Selbu byr på et mangfold av aktiviteter og opplevelser i vakker natur. Fra fjellturer og båtturer på Selbusjøen til spennende teamutfordringer og kulturelle opplevelser, finnes det aktiviteter som kan styrke samholdet og motivasjonen i gruppa. Hotellet tilbyr i tillegg både kanefart, fakkeltur og ulike musikk- og underholdningsinnslag etter avtale. 

Avtalskod

Detta ger dig tillgång till avtalspriser där sådana är tillgängliga.

Vänligen ange företagsnamn.
Vänligen ange avtalsnummer.