Fotballglede for alle

Thon Hotels ønsker å bidra til fotballmuligheter og utfordringer for alle.

Barn som trener fotball på en fotballstadio

Thon Hotels er opptatt av å støtte norsk idrett og norsk fotball spesielt fordi vi har mange felles verdier.

Med sine 370 000 medlemmer er fotball landets største idrett og den fremste inkluderingsarenaen.

Thon Hotels har vært samarbeidspartner med Norges Fotballforbund siden 2008 og bidratt inn mot alle deler av norsk fotball. Både A-landslagene og de aldersbestemte landslagene benytter Thon Hotels, og Thon Hotels har vært samarbeidspartner for NM for kvinner og menn siden 2012.

-Vi ønsker å støtte en idrett som favner alle samfunnslag og ulike aldersgrupper, og som bidrar til engasjement og gode opplevelser, sier Stian Bergerud, Leder Samarbeid og – innovasjon i Thon Hotels

Sammen med NFF vil Thon Hotels at NM sprer lokal idrettsglede og legge til rette for at alle klubber får festdager for sine tilhengere og mulighet til å bli norgesmester. Cupen er med sin stolte tradisjon siden 1902 selve sjelen i Norsk Fotball og engasjerer hele fotball-Norge i topp og bredde.

- Thon Hotels har vært en fantastisk samarbeidspartner som har bidratt på en fantastisk måte inn mot både toppen og bredden av norsk fotball. De har et bredt spekter av hotelltjenester over hele Norge og med omfanget av norsk fotballs aktiviteter, så er Thon Hotels en verdifull og viktig samarbeidspartner for NFF, sier generalsekretær Pål Bjerketvedt i NFF.

Agreement code

Please enter company name and company code to log in.

Please enter company name.
Please enter agreement code.