Dobbeltseng foran panoramavinduer på Thon Hotel Ålesund

Bo godt mellom opplevelsene

Norgesferie i sommer? På Thon Hotels kan du lade opp til nye eventyr på best mulig måte.

Vi nordmenn trenger ikke krysse landegrenser for herlige sommerminner. Med spektakulær natur, fartsfylte aktiviteter og utallige severdigheter venter en skattkiste av opplevelser for store og små som legger ut på Norgesferie i sommer. 

Og glem svett teltduk, hyttevask og overfylte campingplasser – sjekker dere inn på hotell kan dere også sove godt mellom slaga, og få det beste ut av ferien mens dere fyller opp minneboka.

For hvor deilig er det ikke å våkne uthvilt i en hotellseng før en ny dag med opplevelser venter? Eller å daglig kunne forsyne seg av en bugnende frokostbuffé med lokale råvarer i spissen? På enkelte av våre hoteller serveres også kveldsmat for dem som trenger litt påfyll i magen etter en lang dag med opplevelser, og alle hotell byr på Chromecast og Bose-høyttaler på rommet. Dermed kan du høre på podkast eller favorittartisten din mens du ordner deg istand til en middag, eller slenge deg på senga og se på serier de kveldene det er det som frister mest.

Enten du skal på familieferie, på tur med kjæresten eller skal oppdage Norges langstrakte land med venner eller på egenhånd, er hotellferie et godt valg. 

 Og med hele 80 Thon-hoteller spredt rundt i landet – fra nord til sør og fra øst til vest – er det aldri langt mellom opplevelsene og en god natts søvn i sommer. 

Velkommen skal du være! Håper vi ses! 

Hotels in the largest cities

Explore a new city or return to your hometown. Whether you want to stay centrally or seek peace and quiet in natural surroundings, we have it covered. Below you can see a selection of cities where you will find our hotels.

See all our hotels

Inspirasjon til årets Norgesferie