Et fargerikt avbrekk

Enten dere vil ta med bedriften til Svolvær og sløye fisk på hotellets eget fiskemottak, eller bare trenger et avbrekk fra arbeidsplassens trauste møterom, står Thons konferansehoteller klare med fargesprakende lokaler og bakst som forhindrer klokken-to-knekken.

To resepsjonister står foran en fargerik vegg.

Thon Hotels passer for alle! svarer Helen Riber på spørsmål om hvem som bør velge Thon Hotels når de skal arrangere kurs eller konferanse.

Riber er salgssjef i hotellkjeden, og fra kontoret på Hotel Bristol i Oslo sentrum jobber hun med å tilrettelegge for at små og store bedrifter skal få den beste opplevelsen de kan få når de arrangerer møter, kurs og kickoff hos Thon Hotels.

Når du har bestilt et arrangement hos oss, får du en kontaktperson som hjelper deg med gjennomføringen. Det er mye å huske på: navnelister, allergier og antall deltakere – for å nevne noe. Da er det trygt å vite at man blir godt tatt vare på.

Hotell til hverdag og fest

Er det teambuilding som er viktig, kan det være lurt å velge et Thon Hotel som samarbeider med en aktivitetsleverandør som vil sørge for at dere får minneverdige opplevelser sammen. Skal du arrangere et kurs, er det kanskje viktigere at hotellet har plass til mange og har en sentral beliggenhet.

En som ofte har tatt stilling til slike spørsmål er Elin Grønlie Nilsen. Som eventmanager hos Visma Enterprise har hun i tolv år arrangert en rekke kurs og konferanser hos ulike Thon-hoteller.

Storo er mitt favoritthotell. Jeg liker atmosfæren der, og siden de fleste eventene våre er for rundt 200 personer, får vi hele hotellet for oss selv.

Visma har en konsernavtale med Thon, og Nilsen bruker nesten alltid Thons hoteller – både privat og i jobbsammenheng, forteller hun.

Hvert hotell egner seg til ulike formål. 

Thon Hotel Oslo Airport og Thon Hotel Storo er de vi bruker mest, sier Nilsen. 

– Beliggenheten til Thon Oslo Airport er avgjørende for hvorfor vi bruker dette, men hotellet er i tillegg praktisk med store møterom og lett å finne frem på. Og så er det flinke og hyggelige folk som jobber der, legger hun til.

At de som jobber på hotellet er hyggelige og imøtekommende ja-mennesker er viktig for Nilsen som selv bor på hotell hver uke.

Blir jeg dårlig behandlet et sted, tar det veldig lang tid før jeg drar tilbake dit. Det lille ekstra betyr mye. Hos Thon er de veldig hjelpsomme. Uansett hva vi spør om, så sier de aldri «nei, det går ikke», de prøver alltid å finne løsninger.

Sist Nilsen arrangerte et stort internarrangement for Visma, booket hun begge Thons hoteller i Svolvær i Lofoten, fra torsdag til søndag.

  Alle trådte til! Til og med hotellsjefen hjalp til med å servere middag i fullt servitørantrekk, ler hun.

3 gode grunner til å arrangere kurs og konferanse på Thon Hotels:

  • Alle hotellene er forskjellige. Det betyr at det alltid vil alltid være minst ett som passer deg og din bedrift.
  • Hotellenes store og små møterom har oppdatert teknisk utstyr og fasiliteter.
  • Hotellenes ansatte vet hva som er viktig under kurs og konferanser, og vil strekke seg langt for at dere får en god opplevelse.

Agreement code

Please enter company name and company code to log in.

Please enter company name.
Please enter agreement code.