Design- og innholdsbyrået Vild vant opphold og tur til Harstad

Oslo-byrået Vild vant Thon Hotels Facebook-konkurranse og fikk ta med hele gjengen på tur til vårt nyoppussede hotell i Harstad.

Vi møter Eva Wiken (byråleder) og Thea Skjelbred (sosiale medier-rådgiver) på kontoret deres på Grønland i Oslo. De har nettopp kommet tilbake fra sitt hotellopphold i Harstad etter mange flotte opplevelser.

- Vi fikk et veldig positivt førsteinntrykk av hotellet. Vi ble møtt av Thon-ansatte som tok oss med til rommene. Selve hotellet var veldig fint og fresht. Litt mer dunkelt og «high end» enn tidligere Thon-hotell jeg har sett. ­Jeg tror dette er det fineste Thon-hotellet jeg har vært på, forteller Eva Wiken, byråleder i Vild.

Thon Hotel Harstad er helt nyoppusset, ligger helt sentralt på kaia i Harstad og har 190 rom. I tillegg har hotellet 780 kvadratmeter møteareal og det største rommet, Arena Nord-Norge, kan ta imot 500 møtedeltakere.

Gjengen fra Vild startet oppholdet med mat og moro:

- Vi kom sent på en fredag, og vi startet oppholdet med tapas i restauranten på hotellet. Det bugnet av retter. Det var kjempegodt. Etter maten spilte vi shuffleboard!

Frokosten falt i smak

Lørdagen våknet Vild-gjengen til utsikten over Vågsfjorden og en klassisk Thon Hotels-frokost hvor vi etterstreber å servere bærekraftig mat med høy kvalitet, og med noen lokale innslag.

- Frokosten var veldig bra! Det var smoothies, frukt-shots, mye pålegg, egg, bacon, svele og småkaker. Det var mye som falt i smak, sier Eva.

- Og ikke minst ferskpresset appelsinjus, skyter Thea inn. Det var veldig bra. Føler at det er litt typisk hotell å være gjerrig på jusen, men her var det veldig bra.

Workshop med fjordutsikt

Første del av lørdagen hadde gjengen satt av til en intern «kick-off» hvor de skulle fastsette bedriftens mål for året

- Vi fikk låne hotellets konferansesenter, som har utsikt over fjorden. Vi hadde satt av litt tid til å gå gjennom fjoråret og sette nye mål for det nye året. Det var fine lokaler, digg og lyst. Det var også veldig fin utsikt utover fjorden. Vi hadde alt vi trengte av utstyr og fasiliteter. Det var også servering av småkaker, yoghurt, granola og litt forskjellig godsaker, forteller Eva.

Destinasjon Harstad

Harstad er en destinasjon som kanskje har kommet litt i skyggen av Lofoten og Vesterålen, men Harstad og omland har mye å by på av opplevelser og aktiviteter:

  • Det finnes for eksempel en rekke turmuligheter: Kleipen, Musvannet eller Gangsåstoppen hvor du får utsikt over hele Harstad by.
  • Under bakken i Harstad sentrum finner du det unike Grottebadet hvor du kan ta en svømmetur året rundt, eller kjøre en liten terapiøkt i terapibassenget og badstua.
  • Du kan også dra til de arkitektoniske perlene Røkenes Gård for kaffe og kake, eller Grytøy bygdetun som er et av Nord-Norges best bevarte bygdetun.

Du kan lese mer om hva du kan finne på i Harstad på inspirasjonssidene våre.

Majestetisk RIB-tur med fuglefokus

Etter kickoffen dro Vild-gjengen på RIB-tur. Her fikk de god service og historiefortelling fra to lokale guider.

- RIB-turen var majestetisk og kjempegøy! Turen varte over tre og en halv time, og fokuset var på de vakre stedene rundt Harstad, og handlet ikke nødvendigvis bare om å kjøre fort med båt. Guidene snakket mye om fuglelivet. Vi så blant annet ørn og krykkje, en måsefugl som sitter to og to i fjellveggen.

Thea skyter inn fra siden:

- Guidene gjorde en veldig god jobb, for da turen var over hadde hele teamet blitt fugleinteressert! He-he, det var veldig kult. Jeg har gjenfortalt alt jeg lærte til folk jeg har møtt på, og har blitt tidenes nørd. Guidene var flinke til å fortelle!

- RIB-turen var absolutt høydepunktet. Jeg er helt enig med Thea, guidene var veldig inspirerende og brydde seg veldig om de rundt seg og fortalte veldig levende. I tillegg var de forsiktige og viste respekt for fuglene og omgivelsene.

Hotell, restaurant og utested på en plass

Etter RIB-turen var det duket for en treretters i restauranten på hotellet:

- Vi fikk kamskjell til forrett, kalv til hovedrett og sitronbrûlée til dessert. De som ikke spiste fisk til forrett fikk and, og de som ikke spiste kjøtt til hovedrett fikk laks. De var tilpasningsdyktige og maten var veldig god - kalven var nydelig!

Etter middagen var fortært var det tid for fest!

- Thon Hotel Harstad hadde booket bord til oss i baren på hotellet. Der spilte vi shuffleboard og Thea hadde laget quiz. Vi festet sammen med de lokale heltene. Det var fullt hus i hotellbaren og folk går faktisk ut på byen der. Det var veldig gøy!

Eva, Thea og resten av Vild-gjengen sitter igjen et fint opphold i Harstad:

- Gjengen sitter nok igjen med at RIB-turen var turens høydepunkt, og naturen. Vi var veldig fornøyde med rommene, det var god plass og rommene var freshe. Jeg må si at det som skilte seg mest ut på rommet var Bose-høyttaleren, digg å kunne spille musikk på rommet, avslutter Eva.

Relatert innhold

Agreement code

Please enter company name and company code to log in.

Please enter company name.
Please enter agreement code.