På ferie med barn i Rotterdam

Rotterdam er den nest største byen i Nederland og er en moderne havneby. Her finnes det er rikt utvalg av ting å finne på for barnefamilier.

Barnevennlig hotell i Rotterdam

Thon Hotel Rotterdam ligger i hjertet av Rotterdam ved elven Maas med kort avstand til alt byen har å by på. Det er også et trikkestopp rett utenfor hotellet, som gjør det enda enklere å komme seg rundt.

Hotellet har en egen restaurant, De Swaan. Det er ingen egen barnemeny, men både halve porsjoner og egne komposisjoner er mulig.

Hotellet har også babysenger til utleie. Flere av rommene har utsikt til den livlige elva hvor store lasteskip seiler forbi.

Ting å gjøre i Rotterdam med barn

De ansatte ved Thon Hotel Rotterdam deler her sine beste tips for en hyggelig familieferie.

Splashtours

Turistbussen hos Splashtours (på bildet under) gir deg en opplevelse utenom det vanlige. Etter en rundtur i Rotterdam hvor du får se de mest kjente landemerkene i byen, så dykker bussen ned i elven Maas og gjøres om til en båt. Fra elven kan dere nyte utsikten mot Rotterdams skyline.

Splash Tours Rotterdam busstur

Euromast

Utsiktstårnet Euromast er 185 meter høyt og har vært en av Rotterdams største attraksjoner i over 50 år. Ta heisen opp til plattformen som ligger ca. 100 meter over bakken og se den fantastiske utsikten over byen. De som søker ekstra spenning kan rappellere ned på utsiden av tårnet. I brasseriet kan dere spise, drikke og oppdage Rotterdam fra tidlig om morgenen til sent på kvelden. På søndager serves en egen brunchmeny med brød, croissanter, syltetøy og egg. Etter klokken 12 kan man spise High tea i det høye tårnet. For de med høydeskrekk finnes en enklere restaurant på bakkenivå og det er en fin park på området.

Rotterdam Zoo

Rotterdam Zoo, eller Blijdorp Zoo som den også kalles, er blant Nederlands eldste og største dyrehager. Her kommer du tett på sjeldne og vakre dyr som bisonokser fra Nord-Amerika, elefanter fra Afrika og kameler fra de mongolske stepper. Du finner også tigre, isbjørner, gorillaer og fisker du kan se på fra en akvariumstunnel.

Agreement code

Please enter company name and company code to log in.

Please enter company name.
Please enter agreement code.