Thon Hotel Oslo Airport passer både store og små bedrifter

Konferansehotellet på Gardermoen har 16 møterom i forskjellige størrelser, treningsrom og et stort kongressenter. Hotellet passer for firmaer som skal holde seminar, kickoff eller konferanse.

Hotellansatt som forbereder møterom ved å legge frem penn og papir på møterom

Fleksible løsninger

Svein Tore Stiansen er sekretær i Norsk Rotary Forum, og besøker Thon Hotel Oslo Airport ca. 6-8 ganger i året i forbindelse med møter, styremøter og seminarer.

– Veldig mange av oss flyr inn til disse møtene, så beliggenheten i nærheten av Gardermoen passer oss veldig bra. Det er nok hovedgrunnen til at vi har møtene våre her. Vi hadde brukt dette Thon-hotellet tidligere og var fornøyd. Thon Hotel Oslo Airport kunne tilby fasilitetene og det tekniske utstyret vi trenger, sier Stiansen.

Noe av det foreningen liker best med Thon Hotel Oslo Airport er at de får oppfylt kravene de har i forbindelse med møter.

– Vi blir alltid hyggelig mottatt på hotellet. Servicen og opplegget er bra og personalet er veldig imøtekommende. Vi får det sånn som vi vil ha det. Vi ber om ulike løsninger og hotellet ordner dette for oss. Vi har et svært hyggelig samarbeid med kongressjefen som jobber på hotellet. Ingenting er vanskelig å fikse og alt går veldig greit. Det er viktig for oss.

Hotellrestauranten Brasserie Bassit tilbyr À la carte-meny og pizza, men det er buffeten og frokosten som Stiansen liker best.

– Maten er veldig god på hotellet. Vi liker best buffeten da det er stor variasjon, og både kalde og varme retter. Utvalget er stort og maten smaker godt. Frokosten er også meget god. Her kan man velge blant egg og bacon og varmretter, forteller han.

En vellykket konferanse handler også om mer enn matopplevelsen og hotellrommet.

– Det viktigste under en konferanse er deltagernes holdning og sakene vi diskuterer. Men fasilitetene rundt legger til rette for at det blir en god stemning og en mer enn vellykket konferanse. Hotellet får informasjon om hva vi ønsker ett år i forveien og vi får de rommene vi foretrekker og som passer oss godt i forhold til størrelse og utforming.

God plass til større konferanser

Thon Hotel Oslo Airport har også et stort kongressenter, Thon Congress Gardermoen, som kan ta opptil 3410 deltagere på 5000 kvadratmeter. Her finnes store møterom med helt nytt AV-utstyr, en kongresshall samt nyoppusset restaurant og barområde.

– Det beste med å holde en konferanse på Thon Hotel Oslo Airport er personalets leveranse fra konferansen begynner til gjestene reiser hjem. Vi har ansatte i alle avdelinger fra salgsteamet som planlegger, de som ønsker velkommen i resepsjonen, gjennomføringen av selve konferansen og restauranten som skaper gode matopplevelser. Alle ønsker å bidra til at gjestene våre får et minneverdig opphold når de besøker oss, sier hotellsjef Marte Sæther.

 På Thon Hotel Oslo Airport kommer det mange ulike konferansekunder i løpet av året.

– Vi har alt fra små og mellomstore kurs og konferanser til store events, messer og kickoffs.

I tillegg har vi crewavtale med forskjellige flyselskaper, forretningsreisende og gjester som er på ferie. Vi ligger nærme flyplassen og sånn sett er det lett og veldig praktisk for alle konferansegjestene våre å komme hit, forteller hotellsjefen.

Thon Hotels har egne konferanseverter som hjelper til under arrangementer.

– Konferansevertene tar imot gjester og sørger for at de får en varm og god velkomst. De går igjennom detaljer med møteleder og avklarer eventuelle endringer og tillegg som gjestene måtte ønske. Gjennom dagen er deres hovedfokus å være tilgjengelig og yte den beste servicen. I tillegg er de opptatt av å ligge i forkant av alle leveringer enten det er pauseservering, rydding av møtelokale eller bistand i uforutsette hendelser. En konferansevert på Thon Hotel Oslo Airport er en av våre mange servicehelter som bidrar til det lille ekstra, sier hotellsjefen.

Also read

Agreement code

Please enter company name and company code to log in.

Please enter company name.
Please enter agreement code.