Ting å gjøre på Gardermoen

Ta en flytur i Skandinavias største vindtunnel, eller bli med på Mesternes mester og andre morsomme gruppeaktiviteter når du er på Gardermoen.

Oslo Sapmi Reindeer

Når du besøker Oslo Sapmi Reindeer får du et innblikk i samisk kultur og samiske aktiviteter. Oppdag de gamle tradisjonene, de fengslende historiene og den levende kunsten som gjør samisk kultur så spesiell.  Velg mellom aktiviteter som joiking, lassokasting, mating av rein og mer.

Modern Activity Center 

Modern Activity Center kan dere få en spennende og actionfylt dag, helt utenom det vanlige. Her ligger nemlig Skandinavias største vindtunnel, der du kan sveve i en vindhastighet på opptil 300 kilometer i timen. 

Senteret har også en egen VR-park, med et bredt spekter av spill og opplevelser. Du kan blant annet teste VR-gokart eller skyte ondsinnede drager mens du snurrer 360 grader rundt i simulatoren.

Du kan også utfordre deg selv og kollegene dine i AG-klatreveggen – en interaktiv vegg med sensorer, kameraer og projektorer. 

Senteret har kafé og bar i samme lokale, slik at dere kan ta noen pauser underveis.

Mesternes mester

Bli med på en helt ny for form for teambuilding i Merkes sin versjon av Mesternes mester. Merkes tilpasser øvelsene og antall øvelser for dere, og lager en fin kombinasjon som passer for alle. Mens noen øvelser er fysisk krevende, krever andre at dere bruker hodet, tester balansen eller kanskje bare har full kontroll på armene. Som lag kan dere konkurrere mot andre kolleger eller andre avdelinger. Alternativt kan dere konkurrere en mot en internt i laget. 

Innendørs golfsenter

Hos Champion Indoor Golf på Gardermoen kan du spille golf selv om det er snø ute. Her finner du 8 golfsimulatorer med store projektorer, og hundrevis av baner å velge mellom. Dette er stedet for både for deg som er nybegynner, og for deg som er en erfaren golfer som ønsker å terpe på ferdighetene. Ønsker du profesjonell input, kan du bestille time med en av våre golfinstruktører.

Ta med deg vennegjengen, kollegaene eller familien for en golfrunde du ikke har opplevd maken til tidligere.

Brasserie Bassit

Len deg tilbake og unn deg en matopplevelse med det lille ekstra etter en lang konferansedag. Thon Hotel Oslo Airport sin restaurant, Brasserie Bassit, har fokus på sesongens grønnsaker og økologiske kvalitetsprodukter fra Norge. Her kan du nyte deilige for- og hovedretter, eller hva med en italiensk pizza med norsk vri?

Relevant innhold

Avtalspris

Detta ger dig tillgång till avtalspriser där sådana är tillgängliga.

Vänligen ange företagsnamn.
Vänligen ange avtalsnummer.